«Ασέλγησα αλλά δεν βίασα το παιδί»: Τι είπε η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της Μαρκέλλας

ασέλγησα-αλλά-δεν-βίασα-το-παιδί-τι-ε-1060405

Τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών και όχι της αρπαγής και του βιασμού παραδέχεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, που πριν από λίγο οδηγήθηκε στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη οδηγήθηκε και σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι φιλοξένησε για δύο μέρες την ανήλικη γιατί έβλεπε ότι δεν διαβιούσε σε καλές συνθήκες με τους οικείους της, ενώ παραδέχθηκε ότι της έδωσε ηρεμιστικό.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, που έκανε δηλώσεις στον τοπικό τύπο, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου». Επίσης σύμφωνα με τον δικηγόρο της η 33χρονη ζητά δημόσια συγγνώμη.

Η 33χρονη κατηγορείται για 4 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα:

–    Αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες

–    βιασμός

–    γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

–    πορνογραφία ανηλίκων

–    έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών.

Από πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η κατηγορουμένη φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς λεπτομέρειες για τις ενέργειές της από την στιγμή που προσέγγισε την ανήλικη, μέχρι και την απελευθέρωσή της ένα 24ωρο μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι ότι είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και ότι το παιδάκι το γνώριζε καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά. Όταν βρήκε την ευκαιρία, πλησίασε τη Μαρκέλλα και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε την συγκεκριμένη κοκκινομάλλα την ακολούθησε. Όμως, αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, την μετέφερε στο δικό της στην Καλαμαριά. Εκεί έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε προκαλώντας της καταστολή.

Ωστόσο, πιεσμένη όπως φαίνεται από την δημοσιότητα που προκάλεσε η αρπαγή της μαθήτριας, την μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στην συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων.

Κατέστρεψε πληροφορίες

Στην συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα, ενώ με ταξί πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν στην Κατερίνη, η ίδια είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές ενώ όταν την ακινητοποίησαν για να την προσαγάγουν, πρόλαβε να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον σπασμένο υπολογιστή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook