«Αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας»: Ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, Γιάννης Λαγός, πρωτοστατεί στο κίνημα | Photos

αρνούμαι-τη-σκλαβιά-της-μάσκας-ο-πρώ-1105454

Τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του ΕΛΑΣΥΝ, του φορέα που έχει δημιουργήσει, έκαναν αφισοκολλήσεις και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά της μάσκας

Πρώτη ημέρα των σχολείων σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ενώ η πλειοψηφία των μαθητών φορώντας τις προστατευτικές μάσκες προσήλθε κανονικά στις αίθουσες όπως προβλεπόταν, δεν έλειψαν τα ευτράπελα από τους αρνητές της μάσκας.

Οι τελευταίοι έκαναν την εμφάνισή τους έξω από τα σχολεία για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ενδεικτικό των… ποιοτικών χαρακτηριστικών των αρνητών μάσκας είναι η συμμετοχή του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή, Γιάννη Λαγού μέσω του φορέα που έχει δημιουργήσει με την ονομασία ΕΛΑΣΥΝ.

Ο Λαγός, μάλιστα, πρωτοστατεί στο κίνημα των αρνητών μάσκας, ενώ το βράδυ της Κυριακής μέλη του ΕΛΑΣΥΝ και ο ίδιος προχώρησαν σε αφισοκολλήσεις σε διάφορα σχολεία με την αφίσα να γράφει «αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας», ενώ πέταξαν και τρικάκια όπου αναγραφόταν η φράση «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Τόσο στις αφίσες όσο και στα τρικάκια εμφανίζονται τα αρχικά του ΕΛΑΣΥΝ αλλά και το όνομα του Γιάννη Λαγού.

Αν φυσικά μπει κανείς στη σελίδα του ΕΛΑΣΥΝ, υπάρχουν τόσο τα συνθήματα «Όχι στον φασισμό της μάσκας» και «Κανένα παιδί με μάσκα» όσο και… έτοιμο εξώδικο έτοιμο να δοθεί στον διευθυντή του σχολείου!

Πάντως δεν είναι μόνο ο Γιάννης Λαγός που «κρύβεται» πίσω από το κίνημα των αρνητών της μάσκας. Τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και άλλα πρόσωπα που σχετίζονταν με τη Χρυσή Αυγή, όπως η Μαρία Θεοχαρίδου, υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Χρυσή Αυγή το 2019, σύμφωνα με τον Ριζοσπάστη, πρωτοστατούν στις συγκεντρώσεις κατά της μάσκας.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook