«Άρχοντας» στην άμμο του Αντίρριο ο Χανιώτης πρωταθλητής Μιχελάκης

άρχοντας-στην-άμμο-του-αντίρριο-ο-χα-892514

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Χανιώτης πρωταθλητής, Γιώργος Μιχελάκης με τον Εβρίτη συμπαίκτη του, Βασίλη Μούχλια στέφθηκαν πρωταθλητές στο Masters του πανελληνίου σιρκουί που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην παραλία του Αντιρρίου.

Στον τελικό, όπου η παρουσία της διεθνούς ρέφερι του μπιτς βόλεϊ Ελένης Τραχαλάκη, στη σκάλα του πρώτου διαιτητή, έδωσε με τις σωστές υποδείξεις της ακόμη πιο έντονο τοπικό «χρώμα» στη χανιώτικη επιτυχία, οι κάτοχοι του τίτλου επικράτησαν με 21-17, 22-20 των Βασίλη Μανδηλάρη/ Φερνάντο Μπιλλήρη, που έγιναν δίδυμο εξ ανάγκης, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων του αδελφού και συνήθη παρτενέρ του Βασίλη, Άγγελου Μανδηλάρη.

Ωστόσο, πέρα από την δεδομένη «χημεία» των Μιχελάκη/Μούχλια οι θριαμβευτές απέδειξαν πως είναι παντός καιρού, καθώς παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν χθες την Ναυπακτία και τις γύρω περιοχές, έδειξαν με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την καλύτερη τεχνική κατάρτισι, ότι δίκαια σκαρφάλωσαν ξανά στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. 

«Οι συνθήκες ήταν κάπως δύσκολες για όλους αυτο το τριήμερο, αλλά τα καταφέραμε…δήλωσε ικανοποιημένος στην κάμερα της ERT Sports HD, ο Γιώργος Μιχελάκης, που παράλληλα με τα συγχαρητήρια στους αντιπάλους του, εξέφρασε και τη συμπαράστασή του στα θύματα της πρόσφατης θεομηνίας της Χαλκιδικής.

Δεύτερος διαιτητής του τελικού ήταν ο κ. Τάσος Μενεσλής.

Στις γυναίκες αντίστοιχα οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού νίκησαν τις πρωτάρες σε τελικό major τουρνουά Δήμητρα Καραγκούνη και Παρασκευή Κουρτίδου με 2-0 (21-10, 23-21) σετ και πανηγύρισαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook