«Ανθόπολις» στη Σούδα: Δίπλα σας σε κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας!

ανθόπολις-στη-σούδα-δίπλα-σας-σε-κάθ-1055283

Τα άνθη και τα φυτά συμβολίζουν τη χαρά και την κομψότητα, προσφέροντας χρώμα και άρωμα σε κάθε χώρο και κάθε περίσταση. Στο «Ανθόπολις», από το 2006, αναλαμβάνουν να στολίσουν τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας αλλά και την καθημερινότητά σας!

«Τη γνωριμία, τον γάμο, τη βάπτιση, την επέτειο, τη δεξίωση, την επαγγελματική υποχρέωση, το προσωπικό δώρο, το «ευχαριστώ», τη συγκίνηση και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, είμαστε εδώ για να το συνοδεύσουμε με ανθισμένα χρώματα και αρώματα! Καλύπτουμε τις ανάγκες σας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας, και παράλληλα επενδύουμε σε σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το προσωπικό σας γούστο και στυλ, θα δημιουργήσουν μια μοναδική ιδέα, που εμείς θα υλοποιήσουμε με τα ομορφότερα άνθη» τονίζει η ιδιοκτήτρια, κυρία  Νίκη Τραχαλάκη.

Με προσιτές τιμές, δυνατότητα πολλαπλών επιλογών, ποιότητα και αισθητικά εξαιρετικές και στιλάτες δημιουργίες, προσιτές τιμές, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, το ανθοπωλείο Ανθόπολις εδώ και 14 χρόνια ξέρει πως να κερδίζει φανατικούς φίλους.

Στόχος της ιδιοκτήτριας είναι «Να μένουμε πάντα μια επιχείριση που βελτιώνει και ομορφαίνει έμπρακτα τη ζωή και τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων, παντού και συνεχώς…».

Διεύθυνση:  Εθνάρχου Βενιζέλου 101, Σούδα, Τηλέφωνο:28210 47555

Facebook: https://m.facebook.com/AnthopolisSouda/

Instagram: https://www.instagram.com/anthopolissouda/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook