“Αναπνέω Ελεύθερα” με τους Πνευμονολόγους των Χανίων στο ΚΑΜ

Για μια ακόμη χρονιά η εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από το Σύλλογο Πνευμονολόγων Ιατρών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τίτλο “Αναπνέω Ελεύθερα”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αναλυτικά το σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρει τα εξής

Το “Αναπνέω Ελεύθερα”, πιστό στο ραντεβού του, είναι και φέτος κοντά σας! Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από τους Πνευμονολόγους του Νομού. Αλλά η δύναμή του Αναπνέω Ελεύθερα βρίσκεται στην ενδυνάμωση των σχέσεων του Χανιώτη με τον Πνευμονολόγο του! Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα.

Οι Χανιώτες Πνευμονολόγοι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε κοντά σας, στο πλευρό σας, σε όλα τα πνευμονολογικά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Επιπλέον, μέσω του Συλλόγου μας, εργαζόμαστε πιο δυνατοί, άσχετα με την εργασιακή μας σχέση, στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα, για να προσφέρουμε στο Χανιώτη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα Υγείας του.

Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, για να σας δούμε ξανά, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε ακόμη και να σας δώσουμε τις τελευταίες πληροφορίες για πολλά Πνευμονολογικά προβλήματα που αφορούν όλους μας! Είσοδος ελεύθερη!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ