«Ακούστηκε ένα μπαμ» – Τι λένε οι καταστηματάρχες που αντιλήφθηκαν τη φωτιά στη Δημοτική Αγορά και πως γλυτώσαμε τα χειρότερα | Photos + Video

ακούστηκε-ένα-μπαμ-τι-λένε-οι-κατασ-1219427

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γλυτώσαμε τα χειρότερα, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο Ανατολικό Τμήμα της Δημοτικής Αγοράς (Δείτε ΕΔΩ), προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές σε τέσσερα καταστήματα και συγκεκριμένα σε καφενείο σε κατάστημα με τυροκομικά προϊόντα, σε κατάστημα με καφέ και ξηρούς καρπούς ,και  σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης.

Επίσης η φωτιά κατέστρεψε και τμήμα της σκεπής της Δημοτικής Αγοράς

Όπως είπαν οι ιδιόκτητες των καταστημάτων η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, ενώ τα αίτια διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Χανίων.

Πάντως σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστηματάρχη που αντιλήφθηκε πρώτος τις φλόγες, ακούστηκε λίγες στιγμές νωρίτερα και μια έκρηξη.

Στην Δημοτική Αγορά βρέθηκε και ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Γιαννακάκης και η αντιδήμαρχος κα Ελένη Ζερβουδάκη.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων, θα υπάρξει μέριμνα από την πλευρά του δήμου για στήριξη των καταστηματαρχών που επλήγησαν από τη φωτιά, ενώ θα γίνει και προσπάθεια για την μεταφορά των καταστημάτων τους σε άλλους χώρους εντός της Δημοτικής Αγοράς.

Για «μαύρη μέρα» για τη Δημοτική Αγορά έκανε λόγο ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς κ. Παναγιώτης Κλειδαράς.

Οι δηλώσεις των καταστηματαρχών:

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Χανίων, του Διοικητή της Π.Υ. Χανίων κ. Γιώργου Μαρκουλάκη και του προέδρου των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγορας κ. Παναγιώτη Κλειδαρά:

2 thoughts on “«Ακούστηκε ένα μπαμ» – Τι λένε οι καταστηματάρχες που αντιλήφθηκαν τη φωτιά στη Δημοτική Αγορά και πως γλυτώσαμε τα χειρότερα | Photos + Video

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ; ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ . ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook