«Αφοι Δουρουντάκη» Bakery – Cafe: Η νέα εποχή στους παραδοσιακούς φούρνους που… σου σπάει τη μύτη!

αφοι-δουρουντάκη-bakery-cafe-η-νέα-εποχή-στο-1075831

Και ξαφνικά το ψωμί δεν είναι πια απλά… ψωμί, που το βλέπεις στο καλάθι του, το παίρνεις και φεύγεις. Τώρα “ψήθηκε” άλλη φάση: ένας φούρνος νέας εποχής με την υπογραφή των αδελφών Γιώργου και Σήφη Ντουρουντάκη.

Το συντηρητικό μοντέλο του παραδοσιακού φούρνου της γειτονιάς υποβλήθηκε σε στιλιστικό ρεκτιφιέ, υιοθετώντας νέες αισθητικές προδιαγραφές (Origami design lab), ενώ -υπό το ενδιαφέρον νέο logo του (Mene & Jo creative)- φτιάχνει εσπρέσο και καπουτσίνο, στύβει χυμούς, ανεβάζει επιδόσεις στην patisserie, σερβίρει ολόφρεσκα, πεντανόστιμα σνακ και… φυσικά πουλάει πάντα το απόλυτο ψωμί σε όποια εκδοχή το προτιμάτε!

Ψωμί μαύρο, λευκό, πολύσπορο, κρίθινο, αλλά και αργής ωρίμανσης… Ψωμί και ψωμάκια για όλα τα γούστα και όλες τις χρήσεις και μαζί παραδοσιακά σφακιανά παξιμάδια, κουλουράκια, κέικ και άλλα πολλά, γλυκά και αλμυρά, που μυρίζουν παράδοση και γνώση, αξίες που εδώ ακολούθησαν τις σύγχρονες απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Το βασικό: πίσω από το “μοντέρνο” περιτύλιγμα υπάρχει πάντα η παράδοση και η πείρα δεκαετιών στην αρτοποιία, κάτι που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς δοκιμάζοντας είτε τα ψωμιά και τα άπαιχτα κουλουράκια, είτε τις πίτες και τα κρουασάν (όλα ετοιμάζονται και ψήνονται καθημερινά).

Η νέα εποχή για τους φούρνους των αδελφών Δουρουντάκη που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια από έναν μικρό φούρνο στην Χαλέπα, σήμερα έρχεται ολοένα και πιο κοντά μας! Μετά το ανακαινισμένο κατάστημα της Χαλέπας (στο γεφυράκι πριν την Ευαγγελίστρια), επεκτάθηκε στον Βλητέ και τώρα μας εντυπωσιάζει με νέο κεντρικό κατάστημα (και μαζί σύγχρονο εργαστήριο) στον Κουμπέ… Ανακαλύψτε την!

Διεύθυνση:

Χαλέπας 8, | Τηλ.: 28210 57558

Bλητές Σούδας | Τηλ.: 28210 08802

Κεντρικό: Ελύρου & Πολυρρηνίας | Τηλ.: 28210 99427

Facebook:  https://www.facebook.com/Αρτοποιειο-Δουρουντάκης-2017431861825307

Instagram:  https://www.instagram.com/dourountakis_bakery/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook