Quiet Mode: Η νέα λειτουργία του Instagram – Τι αλλάζει στην πλατφόρμα

quiet-mode-η-νέα-λειτουργία-του-instagram-τι-αλλάζει-σ-1613821

Το Instagram ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία σίγασης που ονομάζεται «quiet mode», με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες που θέλουν να εστιάσουν περισσότερο σε άλλες δραστηριότητες ή να θέσουν… όρια με τους φίλους και τους followers τους.

Μόλις ενεργοποιήσει ο χρήστης του Instagram το quiet mode θα σταματήσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις και η κατάσταση δραστηριότητας του προφίλ θα αλλάξει σε «λειτουργία ηρεμίας». Εάν κάποιος στείλει απευθείας μήνυμα σε χρήστη που έχει επιλέξει το quiet mode, το Instagram θα στέλνει μια αυτόματη απάντηση, ενημερώνοντας τον αποστολέα πως η «κατάσταση ηρεμίας» είναι ενεργοποιημένη.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού των ωρών που θα είναι ενεργοποιημένο το quiet mode και μόλις απενεργοποιείται θα εμφανίζεται μια μικρή περίληψη των όσων έχασε ο χρήστης του Instagram.

Αν και η επιλογή θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες, το Instagram φαίνεται να εστιάζει στους εφήβους.

Αρχικά η λειτουργία θα τεθεί σε ισχύ στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη σε περισσότερες χώρες.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook