Qatargate: Πάσχει από κατάθλιψη ο Παντσέρι – Πιθανόν να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι

qatargate-πάσχει-από-κατάθλιψη-ο-παντσέρι-πι-1661165

Εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο Qatargate, καθώς ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της οργάνωσης Αντόνιο Παντσέρι πάσχει από κατάθλιψη και ελπίζει να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, από τις 6 Απριλίου, όπως εκανε γνωστό ο συνηγόρος υπεράσπισής του.

Ο δικηγόρος του Παντσέρι, Laurent Kennes, επικαλείται τον γιατρό των φυλακών Saint-Gilles, όπου και κρατείται ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, λέγοντας ότι του συνιστά «ψυχολογική υποστήριξη».

Ο Kennes σχεδιάζει να ζητήσει αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Έτσι, ο Παντσέρι δεν θα επιτρέπεται να φύγει από το σπίτι του. Η απόφαση σχετικά με την προληπτική κράτηση του θα ληφθεί στις 6 Απριλίου.

Ο δικηγόρος του επισημαίνει ειδικότερα τα εξής: «Δεν πρόκειται για απελευθέρωση αλλά για κατ’ οίκον περιορισμό, ο κ. Παντσέρι δεν θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής είχε συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, προκειμένου να ελαφρύνει την ποινή του, για να την μειώσει στον έναν χρόνο κράτησης.

Ο Αντόνιο Παντσέρι και η Εύα Καϊλή είναι οι μόνοι προφυλακισμένοι για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τα θεμέλια του Ευρωκοινοβουλίου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook