Qatar Gate: Ελεύθερος ο Ταραμπέλα με βραχιολάκι

qatar-gate-ελεύθερος-ο-ταραμπέλα-με-βραχιολάκ-1669654

Μετά τους Παντσέρι και Τζιόρτζι, ο Μαρκ Ταραμπέλα είναι ο επόμενος εμπλεκόμενος στο Qatar Gate που θα απελευθερωθεί με βραχιολάκι, όπως μεταδίδει η βελγική Le Soir. Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή, ενώ αναμένεται να κριθεί στις 13 Απριλίου αν θα αφεθεί και εκείνη ελεύθερη μέχρι τη δίκη.

Την είδηση ότι ο Μαρκ Ταραμπέλα αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας των Βρυξελλών. Ο ευρωβουλευτής θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στο σπίτι του με ηλεκτρονική επιτήρηση, ενώ θεωρείται πιθανό το ίδιο να συμβεί τελικά και στην Εύα Καϊλή.

«Μόλις μάθαμε με ανακούφιση για την επικείμενη απελευθέρωση του Μαρκ Ταραμπέλα. Παραμένει, φυσικά, στη διάθεση των ανακριτών και του ανακριτή, αν, κατά πάσα πιθανότητα, θεωρήσουν ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

«Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ταραμέλα έχει επικαλεστεί την αθωότητά του, ενώ έχει δηλώσει ότι δεν έχει λάβει ποτέ χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα για τις απόψεις του», συμπλήρωσε.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook