Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση | Video

πύρρος-δήμας-ερωτευμένος-με-πρώην-παί-1331757

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Πύρρος Δήμας είναι ξανά ερωτευμένος.

Ο Πύρρος εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά την ξέρουμε και την έχουμε δει στην τηλεόραση!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Survivor, την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση, αν και δεν έδεχναν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων

 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πύρρος είχε βρεθεί στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και είχε μιλήσει για το τελευταίο διάστημα της γυναίκας του: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό.

Κάποια στιγμή της λέω, «δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα». «Θα πεθάνω» μου λέει. «Και ‘γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια».

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook