Πυροβολισμός 16χρονου: Ρομά πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο στα Άνω Λιόσια | Video

πυροβολισμός-16χρονου-ρομά-πυρπόλησαν-1582978

Σε αναβρασμό βρίσκονται αρκετές περιοχές της Δυτικής με ομάδες Ρομά στήνουν οδοφράγματα και να προκαλούν ταραχές με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ομάδα νεαρών Ρομά επιτέθηκε και πυρπόλησε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, στα Άνω Λιόσια, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί προπηλάκισαν και τον οδηγό ενώ στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το σημείο καθώς Ρομά έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους και έχουν στήσει οδοφράγματα.

Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις των ΟΠΚΕ και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο που ανάρτησε κάτοικος της περιοχής:

Στον Ασπρόπυργο, διέρρηξαν κατάστημα με ελαστικά, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ 120. Κατόπιν, του έβαλαν φωτιά.

Νωρίτερα Ρομά έβαλαν φωτιές κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για λίγη ώρα τα δρομολόγια.

protothema.gr

2 thoughts on “Πυροβολισμός 16χρονου: Ρομά πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο στα Άνω Λιόσια | Video

  1. Φαίνεται χρόνια τώρα ξεκάθαρα ότι οι Ρομά αποτελούν σοβαρή εσωτερική απειλή και κυριαρχούν στο οργανωμένο έγκλημα.
    Δεν διστάζουν να σκοτώσουν όποιον να ναι και είναι βαριά οπλισμένοι.
    Ώρα να επέμβει ο στρατός και να τους αφαιρέσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί σίγουρα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας και θα προβουν σε λεηλασίες

  2. Αντιπαρέρχομαι τις ανωθεν μπουρδες, Θυμιζω1. Μαρίνος Χριστοπουλος Μενίδι δεκαετία ενενήντα δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ σφαιρα από πίσω θρυματιζει το πίσω παρμπριζ και τραυματίζει θανασιμα στο κεφάλι τον Μαρίνο ΑΚΡΙΒΩΣ όπως προχθες 2. νεαρός Σαμπάνης πρόσφατα στο Περαμα κυριολεκτικά το θερίσαν με βλακώδεις δικαιολογιές 3 Τσιγγάνοι δολοφονημένοι χωρις να φέρουν όπλα και να κινδινεύει η ζωή των σερίφηδων που σκαρφίζονται ένα σωρο μαλακίεσ για να δικαιολογήσουν το άχτι τους και την κατάχρηση εξουσιάς , ποιός φταίει τωρα ιο Γυφτοι η τα μαλακισμενα κολοπαιδα τησ ενδοξης ΕΛΑΣ.ΦΩΝΉ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook