Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία

πυροβολισμοί-στο-σπίτι-του-28χρονου-που-1550422

Άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην Παλαιοχώρα το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί όπου κόπηκε το νήμα της ζωής μιας 15χρονης και τραυματίστηκαν σοβαρά η 37χρονη μητέρα της και η 11χρονη αδελφή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook