Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Φονική επίθεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές | Photos

πυροβολισμοί-στην-κρήτη-φονική-επίθε-915794

Μετά από τις ριπές, ακολούθησε φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από την οικία – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές.

Μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, μετά από ένα ακόμη επεισόδιο που όπως φαίνεται οφείλεται στην προσωπική αντιπαράθεση. Ο απόλυτος πανικός επικράτησε τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι δράστες έβγαλαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν σε οικία επί της οδού οδό Αμερικής στη συμβολή με την Ιερολοχιτών. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι άγνωστοι μετά από τους πυροβολισμούς προχώρησαν σε εμπρηστική επίθεση, βάζοντας φωτιά σε όχημα έξω από την εν λόγω οικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες και οπές, εκ των οποίων οι δυο απευθείας στην πόρτα της οικίας. Οι δράστες στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο που ανήκει σε ένα 38χρονο και διέφυγαν από το σημείο πιθανότατα με μοτοσικλέτα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές και άνδρες της πυροσβεστικής που πρόλαβαν την εξάπλωση της φωτιάς σε άλλα οχήματα αλλά και στο σπίτι μπροστά από το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Πίσω από την φονική επίθεση, οι αστυνομικοί βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το όχημα που πυρολύθηκε ανήκει σε 38χρονο άνδρα, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις, ενώ υπέδειξε ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του δυο αδέλφια τα οποία έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Ηρακλείου και εξετάζονται. Τα δύο αδέλφια με τη σειρά τους φαίνεται να υποστηρίζουν πως ο 38χρονος είναι ο δράστης του εμπρησμού του δικού τους αυτοκινήτου το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες νωρίτερα στην οδό Λέσβου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα τα γεγονότα συνδέονται και με τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις στη περιοχή του Μαστάμπα με την κοινή προανάκριση ΕΛΑΣ και Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

neakrit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook