Πυροβολισμοί μεταξύ οικογενειών σε καταυλισμό Ρομά – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας Ι Video & Photos

πυροβολισμοί-μεταξύ-οικογενειών-σε-κ-1156736

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες στα Μέγαρα, που άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν 6 άτομα.

Το επεισόδιο έγινε στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής, χτες το βράδυ υπήρξε στην περιοχή τροχαίο μεταξύ Ρομά. Το τροχαίο αυτό δε δηλώθηκε ποτέ, και δεν είναι καν γνωστό αν υπήρξε τραυματισμός η ακόμα και θάνατος.

Σήμερα λοιπόν, η μια οικογένεια μέλος (η μέλη) της οποίας ενεπλάκη στο τροχαίο, πήρε τα όπλα, μπούκαρε στο σπίτι της άλλης και άρχισε να πυροβολεί!

Τώρα έχει ταμπουρωθεί μέσα, με την αστυνομία να επιχειρεί για τη σύλληψη. ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΜΑΤ και Ασφάλεια είναι στο σημείο, και συντονίζονται από το κέντρο επιχειρήσεων, ενώ στην περιοχή πετούν και drones.

«Είναι σύνηθες φαινόμενο»

«Πρόκειται για δύο συγγενικές οικογένειες, πρωτοξάδελφα. Τα μέλη της μιας πήραν τα όπλα και μπήκαν στο σπίτι της άλλης. Έχουμε τραυματίες από αυτή τη συμπλοκή», λέει στο newsit.gr o δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόρης Σταμούλη.

Προσθέτει πως «Οι πυροβολισμοί στον οικισμό των Ρομά που βρίσκεται στον ιστό της πόλης είναι σύνηθες φαινόμενο. Πυροβολούν σε γλέντια χαρές, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Η αστυνομία μπορεί να μπει στον οικισμό μόνο αν κάνει ειδική επιχείρηση».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook