Πύργος: Συντετριμμένη η μητέρα της 2χρονης – «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί»

πύργος-συντετριμμένη-η-μητέρα-της-2χρο-1702126

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε κανάλι στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα στην περιοχή Καραραχίου.

Το μικρό παιδί έφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον καταυλισμό Ρομά της περιοχής και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του, οι οποίες έως χθες το βράδυ ήταν άκαρπες.

Δυστυχώς το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι πνιγμένο σε ένα αρδευτικό κανάλι της περιοχής.

Η μητέρα του παιδιού, μίλησε σε τοπικά μέσα όταν ενημερώθηκε για την τραγωδία.

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ». Μάλιστα, προσέθεσε ότι «Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι , φοβόταν το νερό δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου» λέει η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού.

Το σημείο που βρέθηκε το παιδί πνιγμένο:

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ ερευνούσαν από χθες, μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Η επιχείρηση διεκόπη κατά τη διάρκεια της νύχτας, και ξεκίνησε πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχαν και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook