Πύργος: Συνεχίζονται οι έρευνες για το 2χρονο κοριτσάκι – Σήμερα οι έρευνες μέσα στο αρδευτικό κανάλι

πύργος-συνεχίζονται-οι-έρευνες-για-το-2-1701789

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός κοριτσιού μόλις 2 ετών που εξαφανίστηκε κοντά σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

Τη Δευτέρα (29.5.2023) αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου κοντά στο αρδευτικό κανάλι χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το παιδί.

Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον καταυλισμό Ρομά. Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς να κάνει κατάδυση στο νερό, αλλά και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

patrisnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook