Πτώση Phantom F-4: Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα – «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα» | Video

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του μοιραίου Phantom F-4 κατά τη διάρκεια άσκησης στην Ανδραβίδα.

«Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στενοχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στενοχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου» ανέφερε μιλώντας στο STAR.

Και συνέχισε: «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

Η σκέψη της μητέρας του Μάριου –η οποία έκανε ολόκληρο το πανελλήνιο να δακρύσει με τον επικήδειο της– είναι σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο και πάνω από όλα στη μάνα του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4.

«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον… Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω» είπε η μητέρα του Μάριου.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ