Πτήσεις προς νέους προορισμούς από την Κρήτη ετοιμάζονται για το 2020

πτήσεις-προς-νέους-προορισμούς-από-τη-818199

Έτσι, από τον Απρίλιο, τις πτήσεις προς Ηράκλειο θα προσφέρει η TEZ TOUR. Όπως δήλωσε η Svetlana Baranova, επικεφαλής της PR-υπηρεσίας του τουρ οπερέιτορ, οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα φτερά της Aegean Airlines και συχνότητα μία φορά κάθε δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με αυτήν, η Κρήτη είναι αρκετά δημοφιλής στην αγορά του Καζάν, επομένως, η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την πληρότητα.

Εκτός από το Ηράκλειο, στη νέα καλοκαιρινή περίοδο, η TEZ TOUR σχεδιάζει επίσης να αυξήσει στο τριπλάσιο το πρόγραμμα πτήσεων, από την πρωτεύουσα του Ταταρστάν στην Τουρκία και πάνω από 2,5 φορές προς Κίνα (Σάνια). Σημειώνεται ότι την άνοιξη θα συνεχίσει να πετάει στο Ηράκλειο από το Καζάν και η TUI Ρωσία.

Οι πτήσεις θα γίνονται με τσάρτερ της Ural Airlines. Επίσης, το καλοκαίρι, ο τουρ οπερέιτορ σε συνεργασία με την Azur Air θα θέσει σε λειτουργία πτήσεις προς Βαρκελώνη, Αττάλεια, Νταλαμάν και Τυνησία. Με αεροπλάνα της Red Wing προγραμματίζεται μεταφορά των τουριστών στη Λάρνακα. Η υπηρεσία Τύπου της TUI Russia διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και θα διαμορφωθεί από την αρχή της καλοκαιρινής περίοδου.

Ένας άλλος τουρ οπερέιτορ που στοχεύει στο Ηράκλειο είναι η ANEX Tour. Με πτήσεις της Ural Airlines και συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 28 Απριλίου. Επίσης, με τα φτερά της Azur Air, το καλοκαίρι ο tour operator θα στείλει τουρίστες από το Καζάν στην Δομινικανή Δημοκρατία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τυνησία (Enfidu και Djerba), την Αττάλεια και το Νταλαμάν. Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Καζάν, εκτός από τους προαναφερθέντες τουρ οπερέιτορ, το Coral Travel και το Pegas Touristik, επίσης παραδοσιακά δραστηροποιούνται με πτήσεις για Ηράκλειο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τα σχέδιά τους για το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ακόμη και αν αυτοί, στοχεύσουν στην Κρήτη, δεν προβλέπεται να προκύψει πλεόνασμα μεταφοράς. Η Olga Skorokhod, διευθύντρια του τοπικού ταξιδιωτικού πρακτορείου «Aquarelle», δήλωσε ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα με την πώληση τουριστικών πακέτων προς Ηράκλειο στο Καζάν, αντίθετως, η ζήτηση συχνά υπερβαίνει την προσφορά. «Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε σταθερό ενδιαφέρον για την Κρήτη, οι πτήσεις έκλεισαν εκ των προτέρων. Σταθερά δυναμικές ήταν οι κρατησεις για Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Ακόμη και τον Οκτώβριο, ήταν αδύνατο να αγοράσει κανεις πακέτο τελευταίας στιγμής», τόνισε.

Πηγή: money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook