Ψυχρολουσία και αιφνιδιασμός – Τι λένε έμποροι και κομμωτές στα Χανιά για την επιστροφή του lockdown

ψυχρολουσία-και-αιφνιδιασμός-τι-λέν-1148652

Αιφνιδιαστική και απρόσμενη χαρακτήρισε την επαναφορά του lockdown στα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γιώργος Τοπολιανάκης, σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr. Ο κ. Τοπολιανάκης επισήμανε ότι άλλες προσδοκίες δημιουργούνταν από τις δηλώσεις Γεωργιάδη το πρωί του Σαββάτου και άλλη η… σκληρή πραγματικότητα:

«Μέσα σε μια ώρα όλα άλλαξαν, αιφνιδιαστήκαμε πλήρως. Άλλα λέει ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί και άλλα ανακοινώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το μεσημέρι«, είπε ο κ. Τοπολιανάκης. «Προφανώς είδαν κάποια στοιχεία από την εξέλιξη της πανδημίας για να το κάνουν, αλλά γιατί να υπάρχουν τέτοιοι απότομοι χειρισμοί; Εμείς επιμένουμε στο ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η επιβάρυνση της κάθε περιοχής για τα μέτρα και όπου δεν υπάρχει ιικό φορτίο, να μπορούν να δουλέψουν οι μικρές επιχειρήσεις, άλλωστε αυτές αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΧ.

Όσο για τα κομμωτήρια, η πρόεδρος της Αδελφότητας Κομμωτών-Κουρέων Χανίων, Ελένη Σεργάκη, είπε στο zarpanews.gr ότι η απόφαση για το κλείσιμο ήταν γενικά αναμενόμενη, αλλά την περίμεναν μετά τις 7 Ιανουαρίου. «Για μας ήταν κάτι που περιμέναμε, αλλά δεν περιμέναμε να γίνει τόσο σύντομα. Τα στοιχεία όμως που είχαμε και σαν κλαδική ομοσπονδία πανελλαδικά, έδειχναν ότι μάλλον θα κλείναμε», είπε η κα Σεργάκη, προσθέτοντας ότι μπορεί τα κομμωτήρια να δούλεψαν το διάστημα που επιτράπηκε η λειτουργία τους, ο τζίρος που έκαναν όμως δεν ήταν επαρκής για να καλύψει τις ζημιές των προηγούμενων μηνών.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Ψυχρολουσία και αιφνιδιασμός – Τι λένε έμποροι και κομμωτές στα Χανιά για την επιστροφή του lockdown

  1. ΒΡΕ ΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , και αυτο το καταλαβαινεις απο τα μετρα που εχουν παρει , που ειναι μετρα πανικου καθολικα με καμια αισθηση του οντως πως θα ηταν καλυτερα και με μετρ βεβαια.Οι ανθρωποι ειναι για τα μπαζα απλα , και οι υγειονομικοι να αφησουν την tv και να επικεντρωθουν στον τομεας τους και να μη μπαινουν σε χωραφια που δε γνωριζουν ΑΝ ΔΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ-ΜΑΘΟΥΝ!

  2. Καθόλου «καμμένοι» και καθόλου «για τα μπάζα» δεν είναι…. Το σχέδιο προχωρά όπως έχει σχεδιαστεί….
    Ψυχολογική ισοπέδωση με μέτρα δίχως έλεος, για να μπολιαστούν όσο περισσότεροι γίνεται με ό,τι επακόλουθα θα έχει το μπόλι (δεν είναι μόνο οι παρενέργειες που μπορεί να έρθουν πολύ αργότερα από κάτι παντελώς άγνωστο…. είναι και το τι μπορεί να ακολουθήσει όταν στον οργανισμό μας μπει ένας «μηχανισμός» εντολών-τροποποίησης του DNA… και μπορεί τώρα η εντολή να είναι η…παραγωγή αντισωμάτων για τον covid, στις επόμενες όμως δόσεις η εντολή μπορεί να είναι….άλλη)… Ποιος..υπογράφει για το αντίθετο;
    Οικονομική ισοπέδωση για το … Great Reset…. Πλήρης ισοπέδωση όμως…. Διότι reset σημαίνει φτάνουμε στο…μηδέν…..
    Και βέβαια κλειστές οι εκκλησίες τα Θεοφάνεια και απαγορεύεται ο αγιασμός….. Αυτό που καίει το σατανά…..
    Όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδιά τους…..
    Έλα όμως που έχει και κάποιος….Άλλος τα δικά του σχέδια….
    Ο καιρός γαρ εγγύς…..

  3. κ.Τοπολιανάκη το μόνο νέο στοιχείο που είδαν και αποφάσισαν νέο λοκνταουν είναι ότι είσαστε κιοτηδες, κακαντράκια και ηλίθιοι. !! Για εξηγήστε σαν πρόεδρος στα μέλη σας ΕΝΑ λόγο γιατί πρέπει να ακουλουθειτε τις εντολές αυτών των πιθήκων, μπάσταρδο της Ντορας, πρώην πλασιέ βιβλίων ο άλλος και κλπ,κλπ,κλπ και όλων των άλλων λαμόγιων, εκτός από κομματικούς λόγους !! Δημοκρατια δεν έχουμε ? Σύνταγμα δεν έχουμε ? Πιός ψήφισε αυτους τους μπαμπουίνους για να γίνουν υπεύθυνοι για την υγεία σας, για να αποφασίσει αν θα έχετε περιουσία και αν μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια ας η να πατε εκλησσια ? Ψήφισε κανείς σας το μπασταρδο για τέτοια καθήκοντα η ψηφίσατε κόμμα πολιτικό για να κυβερνήσει και όχι να υποδουλώσει τους Έλληνες και να κλέψει τις περιουσίες τους !! Αισθάνομαι ότι η κομματική σας παρωπίδα σας εμποδίζει να παροτρύνετε στα μέλη σας να ανοίξετε κανονικά τις περιουσίες σας και να αγνοήσετε επιτέλους τους καραγκιοζηδες πριν τα χάσετε όλα και αρχίσετε να ψάχνετε για μεροκάματο όλοι σας. Αρκετά ξεφτιλιστήκατε, επιτέλους πείτε τους να πάνε να γάμο.θουνε και ζήστε ελεύθεροι, νοικοκύρηδες σε μια δημοκρατια ειστε, ούτε χούντα, ούτε κομμουνισμό έχουμε ….ακόμα !

    1. Στο τέλος τα…σκ@τωσες.Δεν έχουμε κομμουνισμό,αλλά έχουμε…δημοκρατία!Από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;Επειδή πας κάθε τρείς και λίγο και ψηφίζεις τους μπαμπουΐνους,νομίζεις ότι έχεις δημοκρατία;
      Ή μήπως νομίζεις ότι αποφασίζεις εσύ γιά το μέλλον το δικό σου και των κοπελιών σου;

  4. Μόνο Δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα της Κυβέρνησης των Προστίμων που έχει.εγκαταστήσει ο Μητσοτάκης ο Β’! Μας έχει εγκλωβίσει σε ένα κλοιό τρομοκρατίας και εξαναγκασμού σε κατ’οίκον περιορισμό και το χειρότερο? Οι περισσότεροι πιστεύουν πως κινδυνεύουν από την «πανδημία» (που δεν πρόκειται να τελειώσει…) και πως ο Κούλης θα μας σώσει!!!! Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook