Ψητός μπακαλιάρος με ντοματίνια και γλυκές πιπεριές

ψητός-μπακαλιάρος-με-ντοματίνια-και-γ-1395116

Νόστιμη και εύκολη συνταγή, για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας.

Υλικά

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

3/4 φλ. τσαγιού μικρές γλυκές πιπεριές

1 κ. σ. ελαιόλαδο

300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

8 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι

700 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου

1/4 φλ. τσαγιού νερό

Αλάτι, ππέρι

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Προσθέστε αλάτι, τα ντοματίνια και το θυμάρι και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά.

Προσθέστε στο σκεύος τα φιλέτα μπακαλιάρου και το νερό, αλατοπιπερώστε, σκεπάστε και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο μπακαλιάρος, παραμένοντας ζουμερός.

Γαρνίρετε με τα κλωναράκια του θυμαριού και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook