Ψηφοδέλτια κατέληξαν στην… ανακύκλωση – Η γκάφα δικαστικής αντιπροσώπου

ψηφοδέλτια-κατέληξαν-στην-ανακύκλω-1691149

Σε δικαστικό μπελά φαίνεται πως θα μπει μία δικαστική αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη, η οποία μπέρδεψε τις οδηγίες για τη διαδικασία των εκλογών 2023.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr, η εν λόγω γυναίκα ήταν δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Α’ Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος της διαδικασίας συμπλήρωσε κανονικά τα βιβλία, όμως άφησε τα ψηφοδέλτια στο τμήμα, θεωρώντας πιθανόν ότι δεν χρειάζονται, καθώς οι ψήφοι είχαν πλέον καταγραφεί.

Όταν παρέδωσε τα εκλογικά βιβλία στο Πρωτοδικείο ενημερώθηκε ότι έπρεπε να επιστρέψει το σύνολο του εκλογικού υλικού και εκεί συνειδητοποίησε την γκάφα της.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο εκλογικό τμήμα για να παραλάβει τα ψηφοδέλτια, συνειδητοποίησε πως αυτά είχαν καταλήξει ήδη στην… ανακύκλωση.

Μπορεί το περιστατικό αυτό να μην επηρεάζει τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 -καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος είχε παραδώσει τα βιβλία με τα στοιχεία της καταμέτρησης- ωστόσο θα υπάρξει ζήτημα εάν κάποιος υποψήφιος βουλευτής καταθέσει ένσταση, καθώς τα ψηφοδέλτια αυτά δεν θα υπάρχουν για να εκλεχθούν.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, εξετάζεται να κινηθεί ποινική διαδικασία σε βάρος της δικαστικής αντιπροσώπου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook