Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το επεισόδιο με τους Αμερικανούς στο ξενοδοχείο

ψήφισμα-δημοτικού-συμβουλίου-χανίων-1347514

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 30ης Μαρτίου 2022 με την υπ΄ αριθμ. 100 ομόφωνη Απόφασή του εξέδωσε ψήφισμα σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό μελών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «Τρούμαν» σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Στο εν λόγω ψήφισμα επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων καταδικάζει την πρόσφατη εισβολή, την επίθεση από τους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς του πληρώματος Τρούμαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που διέμενε 14χρονο κορίτσι με την οικογένειά της.

4 Αμερικανοί εισέβαλλαν, παραβιάζοντας την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή μόνη της η μαθήτρια. Οι ΝΑΤΟϊκοί είχαν το θράσος να ξαπλώσουν στο δωμάτιο, τρομοκρατώντας τη Χανιώτισσα μαθήτρια που τους φώναζε να απομακρυνθούν!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων δεν μπορεί να μένει άλλο αμέτοχο στη μετατροπή της πόλης μας σε σύγχρονη Τρούμπα. Η διαφύλαξη της ασφάλειας και της ηρεμίας της νεολαίας και του Χανιώτικου Λαού οφείλει να είναι προτεραιότητα, όσο και αν κάποιοι κερδίζουν και κερδοσκοπούν από αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται κάθε φορά.

Η ασέβεια και η άσεμνη συμπεριφορά των στρατιωτών στην πόλη δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα, αλλά σύνηθες πλέον φαινόμενο όταν μας «επισκέπτονται».

Η καύσιμη ύλη για την εκδήλωση τέτοιων γεγονότων είναι η ίδια η φύση της δολοφονικής πολεμικής μηχανής που υπηρετούν οι εν λόγω στρατιώτες-μισθοφόροι.

Την σπίθα όμως την παίρνουν από την πολιτική της πλήρους ετεροδικίας και ασυλίας που ισχύει για τους ΝΑΤΟϊκούς που επισκέπτονται τη Βάση της Σούδας, με ευθύνη και της νυν και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Όπως σε κάθε άλλο τέτοιο περιστατικό, έτσι και αυτή τη φορά, ήταν «οπλισμένοι» με το ίδιο επιχείρημα προς τους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν: «δεν μπορείτε να μας ακουμπήσετε, είμαστε Αμερικάνοι υπήκοοι».

Αναρωτιόμαστε τι είδους «φιλοξενία» διαφημίζουν τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις προς τους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς, γιατί όπως φαίνεται νιώθουν τόσο άνετα που έχουν αρχίσει και μπαίνουν στα σπίτια μας λες και τα θεωρούν δικά τους.

Τα παραπάνω γεγονότα, σε συνδυασμό με την όξυνση του πολέμου και των ανταγωνισμών ΗΠΑ – ΕΕ – Ρωσίας, μόνο ανησυχία προκαλεί για το μέλλον του τόπου μας και για την ολοένα και μεγαλύτερη μετατροπή του σε μαγνήτη κινδύνων για τον λαό μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook