Ψήφισε ο Αρχοντάκης: Είχαμε μια καλή προεκλογική περίοδο χωρίς υπερβολές

ψήφισε-ο-αρχοντάκης-είχαμε-μια-καλή-πρ-867045

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας» Γρηγόρης Αρχοντάκης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ιωάννη, συνοδευόμενους από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της κίνησης “Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας”.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Αρχοντάκης δήλωσε:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση μιας μακράς προεκλογικής περιόδου, θα έλεγα, σε μεγάλο βαθμό μιας καλής προεκλογικής περιόδου που δεν είχαμε υπερβολές, δεν είχαμε πολεμικές και σε κάθε περίπτωση όλοι οι συνδυασμοί, όλοι οι επικεφαλής είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν προγραμματικό λόγο και μέσα από τα ΜΜΕ αλλά και μέσα από τα social media.

Ολοκληρώνεται λοιπόν σήμερα αυτή η πρώτη φάση, Θέλω να πιστεύω ότι η ποιότητα που υπήρξε αυτήν την περίοδο στον δημόσιο διάλογο μεταφέρεται και στους πολίτες οι οποίοι θα αποφασίσουν με αμιγώς ποιοτικά κριτήρια με βάση τον προγραμματικό λόγο που άκουσαν από τους υποψηφίους και με αυτά τα κριτήρια θα κάνουν σήμερα την επιλογή τους.

Έχουμε βέβαια και την επόμενη Κυριακή, οπότε θέλω να πιστεύω ότι και αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί με την ίδια ηρεμία και με την ίδια ποιότητα που κινήθηκαν οι προηγούμενοι μήνες».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook