Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας – Νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης»

ψήφισε-ο-αλέξης-τσίπρας-σήμερα-είναι-1696185

Στο 27ο και 30ο δημοτικά σχολεία στην Κυψέλη ψήφισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα δήλωσε:

« Κατ΄αρχάς να πω Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες. Στους Κωνσταντίνους τις Κωνσταντίνες, τις Ελλένες. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους και ο ελληνικός λαός. Γιατί σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα.

Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους.

Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook