Ψήφισε… μπάλα το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων – Φιλικό ματς ποδοσφαίρου για καλό σκοπό | Photos

ψήφισε-μπάλα-το-δημοτικό-συμβούλιο-χ-981083

Κάτω από αποθέωση από όσους βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Νεροκούρου πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του δημοτικού συμβουλίου Χανίων και της μικτής παλαιμάχων των Χανίων.

Δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις έπαιξαν με ενθουσιασμό και όρεξη, υποσχόμενοι κάτι αντίστοιχο να επαναληφθεί στο μέλλον.

Για την ιστορία, ο Νίκος Βουρλάκης έκρινε το ματς, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης να σκοράρει το μοναδικό γκολ λίγο πριν τη λήξη και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του δημοτικού συμβουλίου.

Εισιτήριο φυσικά δεν υπήρχε, αντίθετα όσοι έδωσαν το παρών, έφεραν μαζί τους και μία σακούλα με τρόφιμα, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ψήφισε… μπάλα το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων – Φιλικό ματς ποδοσφαίρου για καλό σκοπό | Photos

  1. Στο χαχαχουχα πρωτος ο νεος μας δημαρχος. Απο εργα παμε καλα! 0!
    Τωρα τι αν σε αλλες πολεις ασχολουνται με την καθαριοτητα, τι να αλλαζουν πεζοδρομια και φτιαχνουν διαβασεις, τι εχουν στο ποδι την δημοτικη αστυνομια για σταθμευση οχηματων και τραπεζοκαθισματα! Εμεις εδω φιλικα ματσακια!
    Αρε καημενε τοπε! Δημαρχε κοντευει 6μηνο και δεν εχεις κανει τιποτα! Ενα μπαιρακι για κατι χρηματαποστολες και τα λεωφορεια. Που αλλαξαν ριζικα τη ζωη μας και το κυκλοφοριακο

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΝΗ,
    ΩΣ ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΕΛΦΟ-ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΡΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ.
    ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ- ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΦΟ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ….
    ΚΑΙ ΖΑΡΠ, ΖΑΡΠ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook