Ψευτογιατρός: Έλεγε ότι κούραρε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς για να πείθει τον κόσμο

ψευτογιατρός-έλεγε-ότι-κούραρε-κωνστ-1612626

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του νέου «ψευτογιατρού» και του 72χρονου Γερμανού συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη σε βάρος τουλάχιστον 15 ασθενών. Ο 66χρονος Έλληνας φυσιοθεραπευτής δεν δίσταζε μάλιστα να λέει ότι είχε πελάτες διάσημα πρόσωπα από το διεθνές καλλιτεχνικό, πολιτικό και αθλητικό στερέωμα.

Θέλοντας να πείσει για την «θεραπεία» του για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, ο νέος ψευτογιατρός, -σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA- έλεγε στον κόσμο ότι είχε πελάτες διάφορα διάσημα πρόσωπα. Έλεγε μάλιστα ότι ήταν γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Ράφα Ναδάλ και του Νόβακ Τζόκοβιτς, ακόμα και εστεμμένων.

Σύμφωνα με την εκπομπή «LIVE NEWS», όσοι μάλιστα κατάφεραν να γλυτώσουν από την δράση του ψευτογιατρού και να ξεσκεπάσουν την απάτη, δέχτηκαν απειλές μέχρι και για τη ζωή τους όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον 66χρονο.

«Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να βλέπω πράγματα και θάματα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα ότι είναι απάτη. Μάλιστα, τον έφερα σε δύσκολη θέση, ήρθε στο σπίτι μου και μου έβαλε κάποια χρήματα στην τράπεζα αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εγώ δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα τότε. Μάλιστα, άλλαξα και το τηλέφωνό μου. Ότι ‘να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια’», λέει θύμα στο MEGA.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook