Ψευτογιατρός: Αυτά είναι τα φιαλίδια που έδωσε σε 33χρονη και την οδήγησε σε παραπληγία

ψευτογιατρός-αυτά-είναι-τα-φιαλίδια-π-1615237
Τα "πεπτίδια" που χορηγούσε ο ψευτογιατρός στην 33χρονη

“Δίνοντας κάποια φιαλίδια που, όπως έλεγε περιείχαν πεπτίδια, αλλά και με τη χορήγηση βλαστοκυττάρων, μου είπε ότι το παιδί μου θα θεραπευτεί και θα κερδίσει την μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας” λέει στο newsit.gr μητέρα θύματος του ψευτογιατρού.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως σημειώνει στο newsit.gr, προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του Διονύση Τριανταφύλλου το 2017 και βγήκε βούλευμα κατά το οποίο πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στην αστυνομία. “Είμαι εν αναμονή της δίκης, η οποία θα γίνει τον Μάιο” τονίζει.

Στη συνέχεια, περιγράφει πώς ήρθε σε επαφή με τον ψευτογιατρό, αλλά και πώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της -τότε- 33χρονης κόρης της και οδηγήθηκε στην παραπληγία. “Το παιδί μου είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, πήγαμε στην Γερμανία, της έκανε στο σπίτι ενέσεις με πεπτίδια και βλαστοκύτταρα.

Το παιδί χειροτέρευε, έτσι σταματήσαμε και στράφηκα στην δικαιοσύνη. Τον άνθρωπο αυτόν τον γνωρίσαμε μέσω μιας κυρίας που έλεγε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και έκανε αυτή την θεραπεία και έγινε καλά.

Ήρθε στο σπίτι μας, είπε ότι έπρεπε να πάει στην Γερμανία το παιδί για να κάνει εξετάσεις, πήγε εκεί, τις έκανε και της χορήγησε αυτά τα πεπτίδια και τα βλαστοκύτταρα. Στην Γερμανία, ήταν αυτός και ένας συνεργάτης του Γερμανός, ο οποίος έλεγε ότι ήταν γενετιστής, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν απλός παθολόγος.

Ο Τριανταφύλλου μας είχε παρουσιαστεί ως νευρολόγος και πολύ αργότερα έμαθα ότι ήταν φυσικοθεραπευτής, όταν είχα αρχίσει να υποψιάζομαι και να το ψάχνω, αφού έβλεπα ότι το παιδί μου δεν ήταν καλά. Το παιδί οδηγήθηκε σε παραπληγία. Ο άνθρωπος ήταν απατεώνας. Άλλα έλεγε, άλλα έκανε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα φάρμακα που χορηγούσε, τα οποία φαίνονται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr, τα έχει παραδώσει στην αστυνομία και όπως τονίζει “θα αποδειχθεί τι έκανε αυτός ο άνθρωπος”.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook