Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα…

Σκεφτόμασταν από χθες τι προωταπριλιάτικο να βάζαμε στο zarpanews.gr. Άλλωστε τις προηγούμενες χρονιές οι συνεργάτες του zarpanews υπήρξαν πολύ… δημιουργικοί και έχουν κάνει πρωταπριλιάτικα τόσο αληθοφανή που ξεγελούσαν και τους πιο υποψιασμένους!

Ωστόσο φέτος κάτι άλλαξε.

Η διάθεση για οποιοδήποτε πρωταπριλιάτικο αστείο δεν υπάρχει πια τόσο έντονη.

Τι ψέμα να πεις άλλωστε και να “περάσει” ως αλήθεια την ώρα που οι καταστάσεις που ζούμε εδώ και ένα χρόνο (πολύ πιο έντονα δε τους τελευταίους πέντε μήνες) μοιάζουν από μόνες τους ένα τεράστιο και ατελείωτο ψέμα.

Αν γράφαμε πχ την Πρωταπριλιά του 2020 ότι Πρωτοχρονιά θα κάναμε με 9 άτομα στα σπίτια μας, ότι τα εστιατόρια και οι καφετέριες θα έκλειναν Νοέμβριο για να ξανανοίξουν το Πάσχα και ότι ακόμα και ένα χρόνο μετά δεν θα ξέραμε πού και πώς θα κάνουμε Πάσχα, θα φαινόταν σαν ένα… ωραίο αστείο.

Δεν ήταν όμως.

Τα ζήσαμε όλα αυτά και με το παραπάνω. Εφαρμόσαμε πολλά ακόμα έξυπνα ή… πανέξυπνα μέτρα αλλά δυστυχώς ακόμα περιμένουμε…

Μετά από έναν σχεδόν ένα χρόνο που πέρασε σαν Πρωταπριλιά, ελπίζουμε από αύριο να ακούσουμε κάτι σοβαρό. Σήμερα ό,τι κι αν ακούσουμε δεν θα το πιστέψουμε…

ΖΑΡΠ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠως μπορεί ο καφές να γίνει χρήσιμο λίπασμα για τα φυτά
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι…. ψεύτες του ζωδιακού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ