Προβληματισμός από τις έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά των Χανίων – Μεγάλες ποσότητες νερού στον Κερίτη | Photos

Την προσοχή στις μετακινήσεις και την κίνηση στον ορεινό όγκο του Νομού Χανίων, εφιστούν τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ώρες, κυρίως στα δυτικά της Κρήτης.

Οι βροχοπτώσεις που κατά τόπους είναι και πιο έντονες, έχουν προκαλέσει αύξηση των υδάτινων όγκων σε ποταμούς και ρέματα και αν αναλογιστεί κανείς το ήδη επιβαρυμένο από τις περυσινές θεομηνίες έδαφος, μπορούν εύκολα να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα σε δρόμους και υποδομές.

Ήδη η στάθμη του νερού στον ποταμό Κερίτη, στην περιοχή του Αλικιανού έχει ανέβει αρκετά και δοκιμάζει τις αντοχές της στρατιωτικής γέφυρας Bailey που έχει τοποθετηθεί για τις μετακινήσεις:

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφειάρχης Πολιτικής Προστασίας Κρήτης, Τάσος Κουρουπάκης, αφού πραγματοποίησε αυτοψία στις εν λόγω περιοχές, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ώρα, ωστόσο θα πρέπει να περάσει η νύχτα για να δούμε σε τι βαθμό θα επηρεάσει η επιδείνωση του καιρού.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γεια σου ρε Τάσο, πρόσεξε μη σταθείς κοντά σε γέφυρα πάλι και γίνεις θέμα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά ξέχασα, δεν μας έμειναν γέφυρες!

  2. Χανιώτες μην μασάτε! Δύο δήμαρχοι με τα συμβούλια ο πρωθυπουργός και η αδερφή του, εργάζονται δύο χρόνια σαν οικοδόμοι, να τελειώσει. Μόνο η διαγράμμιση έμεινε, και αυτό λόγο του κορονοτέτοιου δεν εγινε ακόμα! Ολοκαίνουργια γέφυρα έχουμε, έλεος! Τι είναι αυτή η έλειψει εμπιστοσύνης που έχετε, νισάφι! (χαχαχαχαχαχαχαχαχ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ