Προβλήματα με την υδροδότηση λόγω της κακοκαιρίας στα Χανιά

προβλήματα-με-την-υδροδότηση-λόγω-της-924979

Πρόβλημα στην υδροδότηση μεγάλου τμήματος της περιοχής του Ακρωτηρίου προκάλεσε η σημερινή έντονη κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά.

Όπως ανέφερε στο zarpanews.gr η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρύσα Χατζηδάκη, το πρόβλημα εντοπίζεται στο αντλιοστάσιο του OAK στον Βλητέ, λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να μείνουν χωρίς νερό και τις ανάγκες υδροδότησης να καλύπτονται όσο περνάει η ώρα με νερό (σε χαμηλότερη πίεση) από τις δεξαμενές του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αναμένεται το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στο σημείο, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, που τροφοδοτείται από το αντλιοστάσιο της Αγυιάς.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚ:

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι το απόγευμα της Τετάρτης 21/10/2020 λόγω ζημιάς που προκλήθηκε στα δίκτυα της ΔΕΗ, διακόπηκε η παροχή νερού σε περιοχές του Ακρωτηρίου, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο του Ο.Α.Κ. στην περιοχή του Βλητέ.

Οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της βλάβης – η οποία έχει εντοπιστεί – ξεκίνησαν άμεσα από τα συνεργεία της ΔΕΗ και η υδροδότηση στις περιοχές που έχουν επηρεαστεί, αναμένεται να επιστρέψει σταδιακά, εντός των επόμενων ωρών.»

zarpanews.gr

One thought on “Προβλήματα με την υδροδότηση λόγω της κακοκαιρίας στα Χανιά

  1. ακομα δεν εχουμε νερο εδω που ειμαστε εμεις. ξερει κανεις εαν ηδη εχει εγκατασταθει , και μηπως εχουμε ιδικο προβλημα εδω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook