Πρόβλημα υγείας λόγω λάθος διατροφής αντιμετωπίζει η Τζούλι Μασίνο

Η Τζούλι Μασίνο εξομολογήθηκε στο περιοδικό Λοιπόν το θέμα υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ένα αποσπασμα από τη συνέντευξή της:

Φοβούνται οι άντρες να σε πλησιάσουν;
Πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται γενικά με το χαρακτήρα μου. Είμαι καλός άνθρωπος, κάνω ότι μπορώ για τα ζώα, είμαι vegetarian. Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες;

‘Επαθες αβιταμίνωση λόγω της μη σωστής διατροφής σου;
Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα.

Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας;
Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι “τύπου 1” και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνει μεγάλη ζημιά.

Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ