Πρόβλημα στην κύρια «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» καθυστέρησε την αναχώρηση του από το λιμάνι

πρόβλημα-στην-κύρια-κρητη-ιι-καθυστ-886537

Προσωρινό πρόβλημα στην κύρια μηχανή του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» | Καθυστέρησε την αναχώρηση του από το λιμάνι

Προσωρινό πρόβλημα το οποίο διαπιστώθηκε στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου «Κρήτη ΙΙ», με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΚΡΗΤΗ ΙΙ» Ν.Χ.25, το οποίο βρισκόταν προσδεμένο στο λιμένα Ηρακλείου, για δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο την 21:00 για λιμένα Πειραιά, και σε γενόμενο έλεγχο κατά την προετοιμασία του απόπλου του, ανιχνεύτηκε ποσότητα νερού στον Νο4 κύλινδρο της αριστερής κύριας μηχανής του.

Άμεσα επιβιβάστηκε στο »ΚΡΗΤΗ ΙΙ» Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων προς διαπίστωση της βλάβης, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του, ο οποίος στη συνέχεια κατόπιν προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη και απέπλευσε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα για λιμένα Πειραιά με 724 επιβάτες, 101 Ι.Χ., 114 Φ/Γ και 11 Δ/Κ.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook