Πρόβλημα στα ATM της Πειραιώς αναστάτωσε τους πελάτες της τράπεζας και στα Χανιά

πρόβλημα-στα-atm-της-πειραιώς-αναστάτωσε-912313

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν όσοι θέλησαν να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ενώ στην οθόνη του ΑΤΜ δεν φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα, μπορούσε κάποιος να ακολουθήσει τα βήματα για να κάνει ανάληψη μέχρι και την στιγμή που επέλεγε το ποσό. Ωστόσο τα χρήματα δεν εκταμιεύτηκαν ποτέ, ενώ εμφανιζόταν στην οθόνη το μήνυμα ότι το ΑΤΜ θα είναι εκτός λόγω προβλήματος.

Ως εδώ όλα καλά.

Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ, καθώς στο ebanking της τράπεζας είχε καταγραφεί η ανάληψη ως ολοκληρωμένη. Φαινόταν δηλαδή στον λογαριασμό ότι ο πελάτης είχε πάρει τα χρήματα, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ!

Το περιστατικό σημειώθηκε στα ΑΤΜ της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα, με το τηλεφωνικό κέντρο όπως ήταν φυσικό, να κατακλύζεται από διαμαρτυρίες. Το ίδιο συνέβη και στα Χανιά, ενώ το zarpanews.gr μετά τις σχετικές καταγγελίες, επικοινώνησε με την τράπεζα η οποία επιβεβαίωσε το πρόβλημα.

Ωστόσο από σήμερα το πρωί οι αναλήψεις γίνονται κανονικά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του αντιλογισμού στους λογαριασμούς των πελατών που φάνηκε να έκαναν ανάληψη χωρίς ποτέ να πάρουν τα χρήματα στα χέρια τους.

zarpanews.gr

One thought on “Πρόβλημα στα ATM της Πειραιώς αναστάτωσε τους πελάτες της τράπεζας και στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook