Πρόβλεψη πάστορα για το… τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου – Θα το ζήσουμε και αυτό φέτος; Ι Video

πρόβλεψη-πάστορα-για-το-τέλος-του-κόσ-1150497

Όλα τα είχαμε, το τέλος του κόσμου μας έλειπε… Ο Πάστορας Paul Begley έκανε την «πρόβλεψη» που βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια.

Πανδημία, σεισμοί, φυσικές καταστροφές, lockdown. Όλα τα ζήσαμε το 2020. Τώρα πρέπει να ζήσουμε και με το τέλος του κόσμου…

Σύμφωνα με τον Paul Begley έρχεται η στιγμή της Αποκάλυψης τις επόμενες ημέρες.

Και συγκεκριμένα την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθώς αυτή είναι η «πρόβλεψη» που έκανε ο Πάστορας Paul Begley ο οποίος βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά και στο γεγονός ότι εκείνη την ημέρα, ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησιάσουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα μοιάζουν λες και είναι ένας διπλός πλανήτης.

Το ημερολόγιο των Μάγια έχουν επιχειρήσει να αποκρυπτογραφήσουν πολλοί για να προβλέψουν το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου (το οποίο αρχικά θα ερχόταν το 2012), χωρίς φυσικά επιτυχία, για να είμαστε ακόμη εδώ…

Πριν από λίγους μήνες λοιπόν, ένας ευαγγελιστής πάστορας, ο Πολ Μπέγκλεϊ, προέβλεψε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου 2020, στηριζόμενος στο ημερολόγιο των Μάγια και τη σύζευξη δύο πλανητών που θα συμβεί εκείνη την ημερομηνία, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και η μέρα των γενεθλίων του.

Τον περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία διαβάζαμε λάθος το ημερολόγιο των Μάγια και η ημερομηνία δεν είχε υπολογιστεί σωστά. Σύμφωνα με τον πάστορα Μπέγκλεϊ, το ημερολόγιο των Μάγια αναφέρει την 21η Δεκεμβρίου ως εξαιρετικά σημαντική.

«Ο Δίας και ο Κρόνος θα βρεθούν τόσο κοντά όσο ήταν το 1623 και αυτό δεν θα ξανασυμβεί για τα επόμενα 500 χρόνια», λέει ο πάστορας σε βίντεο στο YouTube.

«Αυτό είναι τόσο σπάνιο και θα συμβεί το χειμερινό ηλιοστάσιο, στις 21 Δεκεμβρίου 2020. Οι Μάγια λένε ότι αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook