Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του έτους για τα ζώδια

προβλέψεις-δεκεμβρίου-πώς-θα-είναι-ο-τ-1329135

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς (30/12) είναι το δώρο που περιμέναμε με λαχτάρα όλη τη χρονιά. Μέχρι τότε η ολική Ηλιακή Εκλειψη στον Τοξότη (4/12) μας αναγκάζει να δεχτούμε ότι το 2021 δεν θα τελειώσει όσο νοικοκυρεμένα θα θέλαμε. Η Αφροδίτη, ανάδρομη στον Αιγόκερω από 19/12, μας δείχνει τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας.

ΚΡΙΌΣ

Δεν είναι ώρα για διακοπές Χριστουγέννων ακόμα, Κριέ. Προτού κλείσει ο χρόνος, αναγκάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά: ποιες δουλειές και ποιοι πελάτες θα σε ακολουθήσουν το 2022; Ημερομηνίες-κλειδιά για τις φιλοδοξίες σου; 21 και 25/12, όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ασε τα πάρτυ από Πρωτοχρονιά καλύτερα.

ΤΑΎΡΟΣ

Εξοδα-έξοδα-έξοδα σου φέρνουν τόσο η Ηλιακή Εκλειψη στις 4/12 όσο και η Πανσέληνος στις 19. Είτε πληρώνεις για δώρα (ή χρέη) αλλωνών είτε για δικές σου αμαρτίες, με τον Αρη να χτυπάει τις σημαντικές σου σχέσεις όλο το μήνα, πρόσεχε ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα. Α, και τέρμα τα ταξίδια για τώρα, ε. Από το 2022 πάλι.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Με την Ηλιακή Εκλειψη και τις όψεις της Σελήνης να σε χτυπάνε στο δίπολο «Εγώ και οι σημαντικοί μου Αλλοι» πιο ενοχλητικά και από βουβουζέλα στο γήπεδο, ο Δεκέμβριος γίνεται μια ευκαιρία να ανακαλύψεις τι θες και απαιτείς από τις σχέσεις σου (ερωτικές ή επαγγελματικές). Για τις δεύτερες σε βοηθάει ο Δίας από 30/12.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Εκεί που κάνεις τη ρετροσπεκτίβα της χρονιάς που πέρασε, πρόσεχε, Καρκίνε, μην κολλήσεις σε εκείνο το αμόρε who got away. Οχι, γιατί με την Αφροδίτη ανάδρομη στον οίκο του γάμου και των σημαντικών σχέσεων από 19/12, ειδικά γύρω στις 21, όταν κάνει σύνοδο με Πλούτωνα, σε βλέπω να σχεδιάζεις reunions που ίσως σου κλείσουν το σπίτι.

ΛΈΩΝ

Δεν είναι ανάγκη να είσαι σούπερ κοινωνική αυτές τις γιορτές. Δεν είναι ανάγκη να είσαι σούπερ κοινωνική αυτές τις γιορτές. Θα το επαναλάβω όσες φορές χρειάζεται για να σου φύγει το άγχος. Εχεις πολλά να σκεφτείς και συνήθειες να αλλάξεις, το ξέρω, και λίγη όρεξη για μαζώξεις όπου όλοι σε ρωτάνε τα πλάνα σου για το 2022. It’s ΟΚ, ο Γενάρης θα είναι καλύτερος.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις για την οικογένεια και τι για την καριέρα σου; Μη βιαστείς να απαντήσεις, γιατί η τελευταία έκλειψη της χρονιάς και οι όψεις της Σελήνης έρχονται να σου θυμίσουν να κρατήσεις και κάτι για σένα. Για την ώρα, εστίασε στα πράγματα που σου φέρνουν χαρά και ο Δίας από τις 30/12 και μετά θα σου φέρει την τύχη που χρειάζεσαι.

ΖΥΓΌΣ

Κι εσύ, όπως οι Λέοντες, βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια παράδοξη κατάσταση: είμαστε στη σεζόν των πάρτυ, αλλά κάπως σαν να μην έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Μην ανησυχείς, ακόμα Ζυγός είσαι, απλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο για ενδοσκόπηση. Το παιδί μέσα σου και ο ενήλικας έξω σου έχουν και οι δύο ανάγκη μια καλύτερη ρουτίνα. Επένδυσε σε σένα.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Μπορεί ο Δεκέμβριος να σου αδειάζει το πορτοφόλι (4 και 19/12) αλλά σε ξεπληρώνει με ένα απρόσμενο δώρο. Ξαφνικά, οι γύρω σου σε καταλαβαίνουν, αλλά και σε παροτρύνουν να εκφραστείς και να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη. Και με τον Δία στον 5ο οίκο σου από τις 30/12 θα μας εντυπωσιάσεις όλους.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ο Αρης στο ζώδιό σου από 14/12 σου δίνει όλη την ενέργεια και το τσαγανό που χρειάζεσαι για το επόμενο βήμα. Με την ολική Ηλιακή Εκλειψη στο ζώδιό σου στις 4 και την Πανσέληνο στις 19, δεν ξέρω ακριβώς ποια θα καταλήξεις να είσαι στο τέλος της χρονιάς, ούτε προς τα πού θα αποφασίσεις να πας, αλλά, όπως λέει ο Bowie, «I promise you it won’t be boring».

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Ενας αργός σαν μελάσα Δεκέμβριος σε αναγκάζει να κάνεις βήματα πίσω και να στοχαστείς. Εχεις χτίσει μια καθημερινότητα που εξυπηρετεί τα όνειρά σου ή μια που σε κρατάει μακριά από αυτά; Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου από 19/12 και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 21/12 έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις πίσω όσα (και όσους) θυσίασες το 2021.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Μπορεί ο Δίας να φεύγει από το ζώδιό σου στις 30/12, αλλά you had a good run. Ως τώρα έχεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και ποιοι όχι, ποια «θέλω» σου είναι ρεαλιστικά και ποια όχι και πόσο καιρό είσαι διατεθειμένη να μείνεις σε μια σχέση που δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά.

ΙΧΘΎΕΣ

Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου στις 30/12. Επαναλαμβάνω, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου στις 30/12 και τίποτε άλλο δεν έχει σημασία. Ούτε καν η Ηλιακή Εκλειψη που θα σε κάνει να επανεξετάσεις την καριέρα σου και οι σκέψεις για οικογενειακές αλλαγές στις 19/12. Με τον Δία στο πλευρό σου από δω και μπρος μπορείς να ελπίζεις σε ένα απείρως καλύτερο 2022.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook