Πρόβα τζενεράλε για Χανιά με Εργοτέλη

πρόβα-τζενεράλε-για-χανιά-με-εργοτέλη-930201

Απέναντι στον Εργοτέλη θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε για τα Χανιά εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε ότι το φιλικό θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (19/10) στις 4 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο, επομένως αυτό θα είναι το τελικό τεστ εν όψει του πρώτου αγώνα μετά την αναβολή του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο Εργοτέλης θα είναι ο αντίπαλος για τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λιγκ 2.

Η σχετική ενημέρωση από τα Χανιά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη και το φιλικό με τον Εργοτέλη είναι η εξής:

Η αναμονή έφτασε στο τέλος αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και πλέον η ομάδα μας έχει στο “μυαλό” το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το Σάββατο (19/10, 16:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οσον αφορά την προπόνηση της Πέμπτης (17/10) περιείχε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι σε ζώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook