Πρωτοβουλία Αντίστασης Χανίων: Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να σπέρνει τον όλεθρο με το νέο κέντρο εκπαίδευσης

πρωτοβουλία-αντίστασης-χανίων-το-νατ-933473

Καταγγελτική είναι η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης Χανίων για το νέο κέντρο εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στην βάση της Σούδας.

Αναλυτικά:

«Όπως ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ στη Σούδα Χανίων θα εδρεύει ένα νέο νατοϊκό κέντρο εκπαίδευσης στην υπηρεσία των φιλοπόλεμων σχεδίων των αμερικανονατοϊκών.

Το Κέντρο Αριστείας Ενοποιημένης Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής Άμυνας στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τσεχία και η Τουρκία και τα 2 μνημόνια

για την ίδρυση και λειτουργία του υπογράφηκαν στο Norfolk των ΗΠΑ την Τετάρτη 8 Απρίλη. Το κέντρο αυτό έρχεται να ενισχύσει παραπέρα την επιχειρησιακή ικανότητα για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και εμπλέκει ακόμα και πιο επικίνδυνα τη χώρα σ’ αυτά τα σχέδια.

Η πανδημία του κορονοϊου όχι μόνο γίνεται αφορμή για παραπέρα κλιμάκωση του ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστών στο οικονομικό και υγειονομικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα τους σπρώχνει να εντείνουν τις ενέργειες στο γεωπολιτικό ανταγωνισμό. Τον προηγούμενο μήνα οι ΗΠΑ ,παρά τη μη συμφωνία της κυβέρνησης της Βαγδάτης εγκατάστησε πυραύλους ΠΑΤΡΙΟΤ σε διαφορά μέρη στο ΙΡΑΚ , ενώ οι βομβαρδισμοί στόχων στο ΙΡΑΚ δεν έχουν σταματήσει. ΠΑΤΡΙΟΤ έχουν εγκατασταθεί στο Κουβέιτ, όπως επίσης στη Σαουδική Αραβία έχουν μεταφερθεί ΠΑΤΡΙΟΤ από την Ελλάδα με στρατιωτικό προσωπικό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι συνεκπαιδεύσεις του πολεμικού ναυτικού με νατοϊκά πλοία αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ιμπεριαλιστική μηχανή θα συνεχίσει να αλέθει λαούς και να σπέρνει τον όλεθρο, όσο οι λαοί δεν βάλουν φρένο με την πάλη τους.

Απέναντι στην κατάσταση απαγόρευσης οποιασδήποτε φωνής αντίστασης που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση με αφορμή τον κορονοϊό, ο λαός μας οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νέα γενιά, μαζί με τη διεκδίκηση δωρεάν πρόληψης και περίθαλψης για όλους, την αντίσταση στην καταπάτηση των δικαιωμάτων στη δουλειά, χρειάζεται, με την πάλη του, να μην αφήσει να γίνει κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών.

ΕΞΩ ΗΠΑ –ΝΑΤΟ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook