Πρωτοφανής λογοκρισία Τασούλα σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για τον Μαραβέγια!

πρωτοφανής-λογοκρισία-τασούλα-σε-ερώ-1417777
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Πρωτοφανής αλλοίωση των εγγράφων της Βουλής αναδεικνύεται από την λογοκρισία που έγινε σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαραβέγια και την έγκριση της κρατικής χρηματοδότησης της επένδυσης της συζύγου του. Στη Βουλή έσβησαν όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία από την ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (πρώτος υπογράφων ο Παύλος Πολάκης): ονόματα του βουλευτή και της συζύγου του, e-mail, επωνυμίες επιχειρήσεων.

Το όνομα του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μαραβέγια αφαιρέθηκε σε 4 σημεία. Το όνομα της συζύγου του σε 3 σημεία. Το όνομα της επιχείρησης σε 8 σημεία. Το e-milo του βουλευτή που είχε δοθεί στις υπηρεσίες του Δημοσίου ως e-mail επικοινωνίας της επιχείρησης σβήστηκε στο ένα και μοναδικό σημείο που αναφερόταν στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι άγνωστο ποιος από τη Βουλή πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή να σβηστούν τα πάντα για μία δημόσια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη. Δεν είναι μόνο ότι ο ιστορικός του μέλλοντος (ή όποιος θέλει να ανατρέξει στην υπόθεση) δεν θα βρίσκει στοιχεία, αλλά μία «κολοβή» ερώτηση. Θεωρούν ότι έτσι προστατεύουν τον βουλευτή;

Άγνωστο είναι και πως θα απαντήσει το Υπουργείο Ανάπτυξης σε μία ερώτηση από την οποία αφαιρέθηκαν τα στοιχεία. Εκτός αν έστειλαν την ερώτηση χωρίς να αποκρύψουν τα στοιχεία, που σημαίνει ότι η Βουλή διακίνησε τα στοιχεία που θεωρεί ότι δεν πρέπει να μάθουν οι πολίτες!

Ενδεικτικά σημεία της λογοκρισίας:

Δείτε την ερώτηση ΕΔΩ

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook