Πρωτοφανές! Χανιά – Ηράκλειο με αεροπλάνο ταξίδεψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

πρωτοφανές-χανιά-ηράκλειο-με-αεροπλ-1309535

Έχασε την ευκαιρία να «δοκιμάσει» τον ΒΟΑΚ

Με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετέβη από τα Χανιά στο Ηράκλειο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Κυριακή που μας πέρασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς πρόκειται για μία πάρα πολύ σύντομη διαδρομή και μία πολυδάπανη πτήση (εξαίρεση τα ιδιωτικά τζετ).

Όπως μας εξηγούν πηγές από τον χώρο των αερομεταφορών, ο λόγος που πάρθηκε αυτή η πρωτοφανής απόφαση είναι το γεγονός ότι η κα Σακελλαροπούλου είχε ταξιδέψει από Αθήνα στα Χανιά με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, συνεπώς, για να αναχωρήσει από το Ηράκλειο για Αθήνα, θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως να μεταβεί εκεί το αεροσκάφος.

Διαφορετικά θα χρειαζόταν η Πρόεδρος να μεταβεί στο Ηράκλειο οδικώς και να επιστρέψει οδικώς!

Πάντως, βάσει Πρωτοκόλλου η Πρόεδρος εξαιρείται των ελέγχων, συνεπώς η διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο είναι πολύ συντομότερη.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Σακελλαροπούλου ταξίδεψε στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου, μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την υφυπουργό εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας εγκαινίασε την έκθεση «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση – Καλλιτεχνικοί θησαυροί από την συλλογή Κρασάκη» και το πρωί της Κυριακής μετέβη στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τους σεισμόπληκτους, στο Αρκαλοχώρι.

zarpanews.gr

12 thoughts on “Πρωτοφανές! Χανιά – Ηράκλειο με αεροπλάνο ταξίδεψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  1. Δεν πειράζει αφού η ανώτερη της χώρας δεν το χρειάζονται το ΒΟΑΚ για αυτό τόσα χρόνια δεν τους ενδιαφέρει να γίνει. (Εκτός εάν το παραγγείλουν η κατασκευαστικές με ενέχυρα δάνεια τραπεζών λόγο διοδίων)

  2. Σωστά, το πρωθυπουργικό είναι για να πηγαίνεις Παρίσι στους Rothchild, Κούβα στο Φιντέλ, Βενεζουέλα στον Μαδούρο και τα ταξιδάκια του κ. Καμένου. Για το Χανιά-Ηράκλειο ας πάρει το ΚΤΕΛ η ΠτΔ ε;

    1. Ρε μπαγλαμα γλυφτη ισχυοκαμπτη τι κτελ και αηδιες γραφεις???Αμαξια εχουν δεκαδες οι επισημοι εδω…πηγαινε ελα αντε 100 Ευρω…ξερεις ποσες 1000αδες ευρω εκαψε σε καυσιμα το αεροπλανο…αλλα αυτη πληρωνει???η ο Ηλιθιος ο Ελληνας…Εχει βεβαια και παλαμοκροτητες βολεμμενους σαν κι εσενα…

      1. Πολύδωρα, πάρε 0.60 να γλείψεις το Σύριζα. Όταν πήγαινε ο δικός σου κι έκαιγε 100 φορές αυτά που έκαψε η ΠτΔ (όχι ο Μητσοτάκης, πρόσεξε) ήταν όλα μέλι-γάλα ε;

        Υ.Γ.: η λέξη είναι οσφυοκάμπτης, έμαθες και κάτι σήμερα.

        1. Ασε μας ρε μπαγλαμα που πετας γλωσσα…θα με πεις και συριζαιο φασιστακο ακροδεξιε αλητη…πληρωσε τα εσυ ηλιθιε τα μεταφορικα…και οσο για το ισχυο καμπτης ξερω πολυ καλα τι λεω…οπως λες εμαθα κατι σημερα,,,βεβαια εμαθα τι κανεις καθε μερα ακροδεξιο απολιφαδι…παλαμοκροτητη της δεκαρας…σκυψε κι αλλο και γλυψε τις τις γοβες μπας και σου κλεισει το ματι…

          1. Πολύδωρα, ο χειρότερος φασίστας είναι ο αριστερόστροφος, δηλαδή εσύ. Σας τα ‘πε ο Μίκης αλλά κάνετε πως δεν ακούγατε. Όποιος σας λέει την αντίθετη άποψη πετάει γλώσσα ε; Τα μεταφορικά σας τα πλήρωσα 100 φορές το 15-19 όπως σου είπα, οπότε έχω ακόμα λαμβάνειν. Τις βρισιές σου τις επιστρέφω αυτούσιες.

          1. Τι να πεις μ αυτους που ολα τα βλεπουν μεσα απο τα κομματικα γυαλια τους…Ποτε αυτα τα ερπετα οι παλαμοκροτητες δεν νοιαστηκαν για το συνολο αλλα μονο για την παρτη τους…
            Αφου το κανει ο αλλος να το κανει κι ο δικος μου…ετσι σκεφτονται…και μας κατατασουν με τους αλλους…Οι φασιστες…Συγνωμη αλλα κατι τετοιους βλεπω και βγαινω απο τα ρουχα μου…

          2. Ποιοι είμαστε «εμείς»; Ειλικρινά είστε για γέλια: Δεν ξέρετε τι διαφορά έχει ένας Πρωθυπουργός από έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι δυνατόν να κατηγορείτε την ΠτΔ, στοχεύοντας εμφανώς στην κυβέρνηση για μια πτήση που κόστισε το πολύ 1000 ευρώ σε καύσιμα, την ώρα που η περήφανη διαπραγμάτευση του Γιάνη σας κόστισε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από 86 ως 200 δισεκατομύρια ευρώ; Ξέρετε πόσα χρήματα είναι αυτά; Θα έπρεπε να πετάει ασταμάτητα το Gulfstream V για 25 χιλιάδες χρόνια για να τα κάψει. Βγάζετε γλώσσα επί παντός επιστητού ενώ είστε επιπέδου δημοτικού και φαίνεται αυτό ακόμα και στον τρόπο που γράφετε εδώ μέσα, δεν ξέρετε ούτε ορθογραφία, βρίζετε αβέρτα και θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά; Είστε οι πραγματικοί φασίστες αυτού του τόπου.

  3. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠτΔ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η’ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook