Πρωτοχρονιάτικο σοκ για εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς

πρωτοχρονιάτικο-σοκ-για-εκατοντάδες-976438

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες πελατών της Τράπεζας Πειραιώς την πρώτη μέρα του χρόνου, καθώς το 2020 τους «επιβράβευσε» με έναν ετσιθελικό… μποναμά 5 ευρώ!

Ο λόγος για τον οποίον συνέβη αυτό;

Σύμφωνα με την ένδειξη που αντίκρισαν όσοι κάνουν χρήση του Winbank (της πλατφόρμας e-banking της Πειραιώς, δηλαδή, για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και τις online πληρωμές) το πενταύερο ήταν προμήθεια για την χρήση της εφαρμογής!

Αυτό, φυσικά, προκάλεσε- και δικαίως- πληθώρα παραπόνων και αρνητικών σχολίων από όσους διατηρούν λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα, με πολλούς ν’ αφήνουν αιχμές για το ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Τραπεζίτες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Γι’ αυτούς, όμως, όχι για τον μέσο Έλληνα…

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Η τράπεζα Πειραιώς μετά τον σάλο που ξέσπασε προέβη σε σχετική ανακοίνωσή της μέσω της σελίδας της στο facebook, όπου ανέφερε πως «οι χρεώσεις 5€ που πραγματοποιήθηκαν σε λογαριασμούς μικρού αριθμού πελατών, έγιναν εκ παραδρομής και η Τράπεζα προχωρεί άμεσα σε αντιλογισμούς. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεση των πελατών μας»

5 thoughts on “Πρωτοχρονιάτικο σοκ για εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς

  1. Σφάλματα γίνονται και στα καλύτερα συστήματα! Όποιος έχει κάνει προγραμματισμό, γνωρίζει. Οι υπόλοιποι, διαμαρτύρονται και βλέπουν φαντάσματα!

      1. Δεν έχω κανένα συμφέρον να δικαιολογήσω κανέναν. Απλά, όταν κάποιος δεν ξέρει πως λειτουργεί ένα σύστημα και τι σφάλματα μπορεί να γίνουν από μια αναβάθμιση, βλέπε τα προβλήματα που είχε η κοσμοτε πριν λίγο καιρό, έπειτα από αναβάθμιση, καλύτερα να μην μιλάει.

        Στο μυαλό αρκετών κυκλοφορούν αρκετές θεωρίες συνομωσίας. Άνθρωποι φτιάχνουν τα συστήματα και κάνουν λάθη. Το θέμα είναι να τα διορθώσουν στο τέλος.

        Η κλασική αντίδραση του νεοέλληνα είναι να κατηγορήσει την εταιρεία χωρίς να εχει ιδέα πόσο εύκολο είναι να γίνει λάθος.

        Χαιρετισμούς από την Αμερική.
        -Ενας απελπισμένος Υποψήφιος Διδάκτωρ με τις ανοησίες που διαβάζει.

  2. Κ κ Κ – Καλά που έσκισε την γάτα με τους τραπεζίτες ο Κούλης!!! τους είπε μην κάνετε καμιά πλάκα και αρχίσετε να χρεώνετε τον κόσμο…!! αυτοί απάντησαν »ρούφα το αυγό σου» και αυτός έφυγε πολύ ευχαριστημένος …. το παλικάρι δεν κατάλαβε, δεν ήταν και η Μαρέβα εκεί….άστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook