Πρωτοχρονιά χωρίς ρεύμα σε περιοχές των Χανίων – Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες

πρωτοχρονιά-χωρίς-ρεύμα-σε-περιοχές-τ-818230

Μετ εμποδίων ξεκίνησε η νέα χρόνια για πολλούς κατοίκους του Νομού Χανίων, αλλά και για τους ανθρώπους των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ, αφού εξαιτίας της κακοκαιρίας και των κεραυνοπτώσεων, προκλήθηκαν αρκετές βλάβες στην ηλεκτροδότηση, κάποιες εκ των οποίων μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, δεν είχαν αποκατασταθεί.

Συγκεκριμένα η τελευταία χρονικά βλάβη, που έχει αφήσει πρωτοχρονιάτικα νοικοκυριά σε δύο περιοχές του Αποκόρωνα χωρίς ρεύμα, είναι στη Χιλιομοδού και στο Σαμωνά.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο zarpanews.gr o τομεάρχης Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ Χανίων Γιώργος Πλοκαμάκης είναι θέμα χρόνου να αποκατασταθεί, αφού από τις 18.30 έχουνκινητοποιηθεί συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, που βρίσκονται καθ’ οδόν προς τα σημεία.

Εξάλλου το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αρκετοί κάτοικοι του Αποκόρωνα, σε Καλύβες και Αλμυρίδα ταλαιπωρήθηκαν, αφού έμειναν στο σκοτάδι, λόγω βλάβης η οποία αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ και στα Χανιά, υπήρξαν κάποιες διακοπές, λόγω υπερφόρτωσης, αλλά και στα Σφακιά.

«Υπήρξε αρκετή ταλαιπωρία τόσο του κόσμου, όσο και των συνεργείων μας από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα» τόνισε την Τετάρτη στο zarpanews.gr ο κ. Πλοκαμάκης και συνέχισε: «Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν δύσκολο για μας γιατί ο συνδυασμός της μεγάλης κακοκαιρίας με τη δυσκολία κίνησης των συνεργείων και το σκοτάδι, δυσχεραίνει ιδιαίτερα τις προσπάθειες εντοπισμού της βλάβης.

Τις μεγαλύτερες ζημιές τις είχαμε σε ένα μεγάλο κομμάτι στις Καλύβες και στην Αλμυρίδα, όπου τελικά οι βλάβες αποκαταστάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Τώρα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται καθ’ οδόν για τον Αποκόρωνα, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook