Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Χανιά – Ήρθε και… έφυγε, ενημέρωσε τηλεφωνικά

πρώτο-κρούσμα-κορονοϊού-στα-χανιά-ήρ-1005223
φωτογραφία αρχείου από προηγούμενη μεταφορά υπόπτου κρούσματος στο Νοσοκομείο Χανίων

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) του ΝΑΤΟ στα Χανιά μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ευτυχία Πενταράκη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, το κρούσμα είναι ένας άνδρας 24 ετών Μαροκινής καταγωγής που βρέθηκε σε  σχολείο εκπαίδευσης εντός των εγκαταστάσεων του ΚΕΝΑΠ, την Παρασκευή.

Έπειτα από τη λήξη του σχολείου, ο Μαροκινός επέστρεψε στο σπίτι του και το πρωί ενημέρωσε τη μονάδα ότι ήταν θετικός στον ιό. Παράλληλα, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν, δεν έφερε κάποιο ξεκάθαρο σύπτωμα.

Ο 24χρονος ήταν κομάντο σε ένα εκ των 11 συνολικά σχολείων που πραγματοποιήθηκαν εντός των εγκαταστάσεων του ΚΕΝΑΠ, το οποίο έχει κλείσει από σήμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

Προς το παρόν οι υγειονομικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, ενώ για λόγους αποτροπής διασποράς του ιού, το ΚΕΝΑΠ κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες απολύμανσης.

Ενέργειες απολύμανσης έχουν γίνει και στο κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων, όπου διέμεναν οι στρατιωτικοί.

Δείτε τα όσα μετέφερε στον αέρα του OPEN BEYOND, η Ευτυχία Πενταράκη:

7 thoughts on “Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Χανιά – Ήρθε και… έφυγε, ενημέρωσε τηλεφωνικά

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ…
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΙΝΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…
    Υ.Γ.: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΩΝ.

  2. Δεν ειναι σιγουρο πως ηταν φορεας οσο ηταν στα Χανια. Μπορει καλιστα να εχει κολησει. Κατα την. Επιστροφη του στην πστριδα του?

  3. Σωπα ρε παντεξουρε που γουζιεσαι συνεχεια με τους Αμερικανούς, αν δεν ήταν η βάση της Σουδας ατσίδα μου θα φόραγες τώρα μίνι φούστα με καλτσόν και θα χόρευες τσιφτετέλι στους μπέηδες και τους πασάδες !!! Θα μου πεις άγνωστες οι βαθείας επιθυμίες του ανθρώπου και ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήση το …όνειρο του αλλά μην ξεχνάς ότι ακόμα και αυτή την ελευθερία επιλογής την έχεις λόγω των Αμερικανών και της βάσης. Συνέχισε να ελπίζεις και να εύχεσαι, ποτέ δεν ξέρεις !!!
    Υγειενε οικογενειακώς σου εύχομαι, μην φοβάσαι, ο Κυριάκος καλά κρατεί !!!

    1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ».
      ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ…
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ (ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ) ΥΨΗΛΕ ΣΚΥΛΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ.

  4. Για ψάξτε το καλύτερα.
    Πότε βρέθηκε στα Χανιά, και πότε επέστρεψε στην πατρίδα του?
    Μήπως μεσολάβησε αρκετά μεγάλο διάστημα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook