Πρωτιές για Κυριακάκη και ΝΟΧ σε διοργανώσεις στο Πόρτο Ράφτη | Photos

πρωτιές-για-κυριακάκη-και-νοχ-σε-διοργ-1114216

Ο Γιάννης Κυριακάκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων και στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Τεχνικού Αγώνα 2020, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Αυλάκι Αττικής στο Πόρτο Ράφτη.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, πραγματοποιώντας εκπληκτικές κούρσες κατάφερε να κατακτήσει δύο πρώτες πανελλήνιες νίκες, ωστόσο αυτές δεν ήταν και οι μοναδικές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ωκεάνιου Καγιάκ ο απολογισμός του ανήλθε στα 4 μετάλλια (1 ασημένιο και 3 χάλκινα), επιδόσεις που τον ανέδειξαν στη 2η θέση στην Ελλάδα πίσω από τον Ν.Ο. Χαλκίδας.

Οι τρεις διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου από τον Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ με τη συνεργασία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη, στις εγκαταστάσεις του οποίου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες.

Από μέρους του ΝΟΧ, συμμετείχαν οι αθλητές: Αναγνωστόπουλος Α., Ιωάννου Μ., Τζανακόπουλος Α., Φραγκόπουλος Γ., Ξυρουχάκης Μ., Δερμιτζάκης Μ., Κουτσοποδιώτης Ι. και Κυριακάκης Γ.

«Ολοι οι αθλητές κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα που έφεραν. Τους ευχαριστώ πολύ», σημειώνει σχετικά ο προπονητής των αθλητών και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης, ενώ ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης επισημαίνει τα εξής: «Για μια ακόμη φορά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν στα πρωταθλήματα που έλαβαν μέρος.

Οι επιδόσεις τους επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο τμήμα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ξανά σε όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν και πιστεύουν στο έργο μας, καθώς και στο σύλλογο γονέων για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει».

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

2η νίκη

  • Τζανακόπουλος Α. στην κατηγορία εφήβων

3η νίκη

  • Φραγκόπουλος Γ. στην κατηγορία παίδων
  • Ξυρουχάκης Μ. στην κατηγορία εφήβων
  • Ιωάννου Μ. στην κατηγορία ανδρών

 

4η νίκη

  • Δερμιτζάκης Μ. στην κατηγορία παίδων
  • Αναγνωστόπουλος Α. στην κατηγορία ανδρών

6η νίκη: Κουτσοποδιώτης Ι. στην κατηγορία ανδρών

Αρωγοί στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί επίσης θερμά τις επιχειρήσεις: “IMAGE EΠΙΓΡΑΦΕΣ – Βλαμάκης Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.” και “Περβολαράκης Γ. & Κ. Επισκευές Σκαφών Αναψυχής” για την ευγενική τους χορηγία προς το τμήμα.

Πηγή: nox.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook