Πρωτιά Τσίπρα στη μάχη της τηλεθέασης με Μητσοτάκη

πρωτιά-τσίπρα-στη-μάχη-της-τηλεθέασης-1528453

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,5% στην ΕΡΤ, ενώ η αντίστοιχη του Κυριάκου Μητσοτάκη 9,6%, σύμφωνα με τη Nielsen

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης της ΔΕΘ 2022. Τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές, στην ΕΡΤ, από την αντίστοιχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την περασμένη Κυριακή (11/9).

Σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,5%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Nielsen, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε στο 9,6%.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε νικητής και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 7,8%, ενώ αντίθετα ο Μητσοτάκης σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης στην ίδια κατηγορία 6,7%.

Αυτά, σε ό,τι αφορά στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε ολόκληρες τις συνεντεύξεις Τύπου, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια έδειξαν μόνο αποσπάσματα.

Σε αυτά ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό στο OPEN (4,5%) και στο Mega (7,4%), έναντι 3,3% και 6,9%, αντίστοιχα, ενώ τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές στον Alpha (12,9%), έναντι 12,2% που σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύγκριση, τέλος, δεν μπορεί να γίνει για τον ΑΝΤ1, το STAR και τον ΣΚΑΪ.

Ο ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα συνδύασε τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού με το δελτίο ειδήσεων, κάτι το οποίο δεν έκανε χθες.

Το STAR δεν έχει μέτρηση για τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς εκείνη την ώρα έδειχνε μία ξένη ταινία, ενώ αντίθετα έδειξε χθες μεγάλο απόσπασμα από την αντίστοιχη του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ό,τι αφορά στον ΣΚΑΪ, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου έδειξε μεγάλο απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι όμως κι από την αντίστοιχη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

One thought on “Πρωτιά Τσίπρα στη μάχη της τηλεθέασης με Μητσοτάκη

  1. Αυτές είναι πραγματικές σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, όχι οι κατά παραγγελία που μας σερβίρουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.
    Όλοι περίμεναν να ακούσουν τι θα πει ο αυριανός πρωθυπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook