Πρωτιά με Εθνική Παίδων ποδοσφαίρου για Χανιωτάκι του ΠΑΟΚ

πρωτιά-με-εθνική-παίδων-ποδοσφαίρου-γ-955532

Μια μεγάλη διάκριση κατάφερε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, συμμετέχοντας σε αγώνες που έδωσε τις τελευταίες ημέρες με την Eθνική ομάδα παίδων.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στον ΠΑΟΚ και μάλιστα την περασμένη άνοιξη έγινε επαγγελματίας στο «δικέφαλο» του Βορρά, «κλείδωσε» με την Εθνική Κ17, την 1η θέση σε αγώνες που έδωσε για όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ειδικότερα, η Εθνική μας θα λάβει μέρος στην Elite Round, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο και αν τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση θα συμμετάσχει στα τελικά, που θα πραγματοποιηθούν στην Εσθονία μεταξύ 21 Μαΐου και 6 Ιουνίου 2020.

Ο Κουλιεράκης αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια ως βασικός, όντας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που τους έδωσε αυτή την ευκαιρία ο προπονητής τους, Αναστάσιος Θέος. Η τελευταία νίκη για την Ελλάδα σημειώθηκε την Τρίτη σε βάρος της Γερμανίας με σκορ 2-0, οπότε και κλείδωσε η πρωτιά στον όμιλο. Οι βάσεις πάντως για την πρώτη θέση είχαν επιτευχθεί χάρη στις νίκες επί του Αζερμπαϊτζάν με 6-1 και Καζακστάν με 5-1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook