Πρώτη νίκη για την ομάδα πόλο του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα της Α1

πρώτη-νίκη-για-την-ομάδα-πόλο-του-νοχ-στ-1564823

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε το Σάββατο ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη απέδρασε με το πολύτιμο “διπλό” από το Ιλίσιο κολυμβητήριο, επικρατώντας με σκορ 10-9 του Ηλυσιακού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήλεγξε το παιχνίδι από την αρχή, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο με το να προηγείται στο σκορ με 5-2, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, πάντα προηγούμενος, με 7-5. Στο τέλος της τρίτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την διαφορά στα τρία γκολ (6-9), με την 4η και τελευταία να βρίσκει τον Ηλυσιακό να πιέζει μεν, ωστόσο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES κατάφερε ν’ αντέξει, φτάνοντας έτσι σε μια σημαντική νίκη που του δίνει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Εξαιρετικό παιχνίδι -το καλύτερο του από τότε φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES- πραγματοποίησε ο Σολεϊμάνιπακ, σκοράροντας τα 6 από τα 10 γκολ της ομάδας του.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Κουρτίδης

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-2, 1-2, 3-1

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός, Γκανάτσιος, Λεμπέσης, Δήμου Π. 1, Καραβιώτης 2, Τουμπούρος, Τσιστράκης 2, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 2.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 6, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook