Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τένις η Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη

πρωταθλήτρια-ελλάδος-στο-τένις-η-χανι-1242721

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη του Ο.Α. Σούδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ14 (αν και μικρότερη ηλικιακά) επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (6-2, 6-0) της Μπατζή του Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή αθλήτρια πιστοποίησε την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια και δίκαια πρόσθεσε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην συλλογή της.

Η πορεία της στο τουρνουά

Στον πρώτο γύρο η Μυρτώ Πρωιμάκη αντιμετώπισε την Δανάη-Ευτυχία Καζάκου η οποία μάλιστα προηγήθηκε με 1-0 σετ όμως στη συνέχεια η αθλήτρια του ομίλου αντισφαίρισης Σούδας έκανε την ανατροπή με 6-2,6-3 και πήρε την πρόκριση για τους «16».

Αντίπαλο της η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη του Ο.Α. Ηρακλείου η οποία όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Πρωιμάκη η οποία με 6-4, 6-2 πήρε τη νίκη με 2-0 σετ.

Στην «οκτάδα» υπό κανονικές συνθήκες θα αντιμετώπιζε την Ειρήνη-Μαρία Τσακίρη (Ο.Α. Λέσβου) η οποία όμως δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και με WO (Walkover) η Μυρτώ Πρωιμάκη πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό με αντίπαλο την Μαρία Ρεντούμη από τον Σ.Α. Ραφήνας. Η τενίστρια του Ο.Α.Σ ήταν καταιγιστική με με 6-2 και 6-0 έφτασε στον τελικό κόντρα στην Μερόπη-Μαρία Μπατζή του Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης επικρατώντας στον τελικό με 2-0 σετ (6-2,6-0) κατακτώντας δίκαια τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δυο κοπέλες που ήταν αντιμέτωπες στον τελικό κατέκτησαν την 2η θέση στο διπλό κόντρα στις Χρυσή Σμυρίδου (Ο.Α.Σερρών) – Ελένη Χατζηαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωτ. Καβάλας).

Η Μυρτώ Πρωιμάκη πλέον στρέφει το βλέμμα της στους επόμενους αγώνες στα τέλη του Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook