Πρωταθλητής κόσμου ο Χανιώτης, Κώστας Λιβανός – «Έσκισε» ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES | Photos + Video

πρωταθλητής-κόσμου-ο-χανιώτης-κώστας-908564

Με έναν παγκόσμιο τίτλο στις αποσκευές του επιστρέφει στα Χανιά από τη γερμανική Φρανφούρτη,ο θριαμβευτής του Παγκόσμιου πρωτάθληματος ποδηλασίας πίστας Εφήβων, Κώστας Λιβανός, που χάρισε στο νησί αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό μία ακόμη σπουδαία επιτυχία.

Ο πρωταθλητής του Τάλου ΑΝΕΚ LINES ήταν ανίκητος στο κέριν και με μία εκπληκτική κούρσα, τερμάτισε πρώτος στον τελικό για τις θέσεις 1-6, αφήνοντας πίσω του σπουδαία ονόματα του αθλήματος.

Έτσι  πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης εφήβων της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλασίας (UCI).

Το χρυσό όμως του Λιβανού, που αποτέλεσε το καλύτερο δώρο στον προπονητή του για τη χθεσινή ονομαστική εορτή, δεν ήταν η μόνη διάκριση για το χανιώτικο αθλητισμό στους αγώνες της Φραγκφούρτης.

Η «γαλανόλευκη» τριπλέτα των Χανιωτών  Λιβανού, Βασίλη Μαυριγιαννάκη, και Ηλία Πατεράκη, κατέλαβε την 6η θέση στον κόσμο στο ομαδικό σπριντ, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ (45.700), στον πρώτο γύρο του ομαδικού σπριντ αφού, πρώτα στον προκριματικό είχαν τον έβδομο χρόνο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook