Πρόταση-έκπληξη του ΚΙΝΑΛ σε γνωστό αυτοδιοικητικό για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά

πρόταση-έκπληξη-του-κιναλ-σε-γνωστό-αυ-878234

Συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά, προτάθηκε σε πρόσωπο-έκπληξη, γνωστό στα αυτοδιοικητικά του Νομού, στις διεργασίες που γίνονται για τις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο λόγος για τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο σε όλον το Νομό Χανίων, αντιδήμαρχο και εκ νέου -πρώτο σε ψήφους- δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά Μανώλη Σολιδάκη, ο οποίος όπως αποκάλυψε στο zarpanews.gr, δέχτηκε πρόταση από τον κομματικό μηχανισμό του ΚΙΝ.ΑΛ. να είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων.

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο δε θα γίνει πραγματικότητα, με τον κ. Σολιδάκη να ευχαριστεί το κόμμα για την τιμητική πρόταση, μένοντας ωστόσο πιστός στην εντολή που του έδωσαν οι συνδημότες του στον Δήμο Πλατανιά, όπως ανέφερε ο ίδιος αποκλειστικά στο zarpanews.gr.

Ο Μανώλης Σολιδάκης

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου για το Νομό Χανίων, με δεδομένο ότι προς το παρόν οι μόνες σίγουρες και προαναγγελθείσες υποψηφιότητες, είναι αυτές της πρώην βουλευτού Λίτσας Κουρουπάκη και των Κώστα Μουντάκη και Γιώργου Πολιουδάκη.

Ο Γιάννης Μαργαρώνης αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, τελικά δεν θα διεκδικήσει την ψήφο των Χανιωτών με το ΚΙΝΑΛ.

zarpanews.gr

One thought on “Πρόταση-έκπληξη του ΚΙΝΑΛ σε γνωστό αυτοδιοικητικό για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook